ΑρχικήHow toBadoo, όλες οι απαραίτητες πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε

Badoo, όλες οι απαραίτητες πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε

Badoo, όλες οι απαραίτητες πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε.

Η χρήση του Badoo στο κινητό σας τηλέφωνο (smartphone) σας επιτρέπει να συνδεθείτε με φίλους, γνωστούς και άγνωστους ανθρώπους οποιαδήποτε στιγμή, και οπουδήποτε. Η γνωριμία με ξένους ανθρώπους πλέον έχει γίνει εύκολη υπόθεση με αυτήν την ιδιαίτερη εφαρμογή.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Badoo λειτουργεί και στα δύο βασικά κινητά λειτουργικά συστήματα, όπως και από το πρόγραμμα περιήγησης, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην εφαρμογή Badoo μέσα από τη συσκευή iOS ή Android, ακόμη και από το google chrome, οπότε είναι προσβάσιμο σχεδόν για όλο τον κόσμο.

Είτε έτσι, είτε αλλιώς, όλες οι δυνατότητες του προφίλ σας στο Badoo είναι διαθέσιμες σε εσάς μέσα από την κινητή συσκευή ή τον επιτραπέζιο σας υπολογιστή για να παραμείνετε συνδεδεμένοι με τους φίλους σας όπου κι αν βρίσκεστε.

Πίνακας περιεχομένων

Χρησιμοποιώντας το Badoo μέσω του προγράμματος περιήγησης για κινητά.

1. Πηγαίνετε στο Badoo.

Εκκινήστε το πρόγραμμα περιήγησης της συσκευής σας και πληκτρολογήστε m.badoo.com στη γραμμή διευθύνσεων στο επάνω μέρος για να αποκτήσετε πρόσβαση στον ιστότοπο Badoo για κινητά τηλέφωνα.

2. Συνδεθείτε στον λογαριασμό Badoo.

Μόλις βρεθείτε στην κεντρική σελίδα του Badoo συμπληρώστε τα απαιτούμενα πεδία για να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, δηλαδή πληκτρολογήστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τον αριθμό τηλεφώνου και τον κωδικό πρόσβασής σας, και έπειτα πατήστε στο κουμπί “Σύνδεση” για να εισέλθετε στο προφίλ σας.

Αφού συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, το Badoo ενδέχεται να σας ζητήσει να μοιραστείτε την τοποθεσία σας. Αγγίξτε το κουμπί “Κοινή χρήση τοποθεσίας” ή “Απόρριψη” στο κάτω μέρος της σελίδας, είτε για να αποδεχθείτε ή να αρνηθείτε αυτήν την επιλογή.

Αν προτιμάτε, μπορείτε να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας το λογαριασμό σας στο Facebook, δηλαδή αντί να επιλέξετε “Σύνδεση με το Badoo”, πατήστε το κουμπί “Σύνδεση με το Facebook”. Χρησιμοποιήστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Facebook σας και τον κωδικό πρόσβασής στο απαιτούμενο πεδίο για να αποκτήσετε πρόσβαση στο λογαριασμό σας στο Badoo.

3. Περιηγηθείτε στο προφίλ σας στο Badoo.

Όταν βρίσκεστε στην αρχική σελίδα του λογαριασμού σας στο Badoo, θα δείτε τις καρτέλες “Άτομα που βρίσκονται κοντά”, “Συναντήσεις”, “Προφίλ”, “Μηνύματα”, “Επισκέπτες”, “Σας αρέσει”, “Αγαπάτε”, “Αμοιβαία”, και “Αποκλεισμένοι “.

Πατήστε στην καρτέλα της ενότητας που θέλετε να περιηγηθείτε. Όταν θέλετε να επιστρέψετε στην αρχική σελίδα, πατήστε στο εικονίδιο σπίτι που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης της συσκευής σας.

4. Αναζητήστε νέους ανθρώπους.

Πατήστε στην καρτέλα “Άτομα που βρίσκονται κοντά” για να βρείτε άλλα μέλη του Badoo πλησιέστερα στην τρέχουσα τοποθεσία σας. Μπορείτε να προσαρμόσετε τα αποτελέσματα αναζήτησης χρησιμοποιώντας την επιλογή Φίλτρο.

Αγγίξτε το σύνδεσμο “Φίλτρο” στο επάνω μέρος της οθόνης και ορίστε τις προτιμήσεις που είναι πιο κοντά στα ενδιαφέροντά σας, όπως το φύλο, η ηλικία και η τοποθεσία των χρηστών, πατώντας το κουμπί με την αντίστοιχη επιλογής δίπλα σε κάθε προτίμηση.

Πατήστε το κουμπί “Άτομα που βρίσκονται κοντά” στο επάνω μέρος της οθόνης για να ξεκινήσετε την αναζήτηση σύμφωνα με τις προτιμήσεις του φίλτρου σας.

Αγγίξτε την επιλογή “Σύνθετη αναζήτηση” στο πλαίσιο φίλτρου για να τροποποιήσετε τα αποτελέσματα αναζήτησης με ακόμη πιο σύνθετο τρόπο. Μπορείτε να ορίσετε περισσότερες επιλογές φιλτραρίσματος όπως “Ομιλούμενες γλώσσες”, “Τύπος σώματος”, “Ύψος”, “Βάρος”, “Χρώμα μαλλιών”, “Χρώμα ματιών”, “Το φύλο του ατόμου”, “Κατάσταση” και ούτω καθεξής, χρησιμοποιώντας το πτυσσόμενο μενού στην ενότητα “Σύνθετη αναζήτηση”.

5. Προβάλετε τη σελίδα προφίλ ενός χρήστη.

Αγγίξτε την εικόνα προφίλ ενός χρήστη για να αποκτήσετε πρόσβαση στη σελίδα του προφίλ του και να δείτε τα διαθέσιμα στοιχεία για την προσωπικότητα του. Μπορείτε επίσης αφού επιλέξετε κάποιο χρήστη να συνομιλήσετε μαζί του στέλνοντας ένα μήνυμα μέσω της σελίδας του προφίλ του.

6. Συζήτηση με κάποιον άλλο χρήστη του Badoo.

Πατήστε στο κουμπί “Συνομιλία τώρα” στο επάνω μέρος της σελίδας προφίλ του χρήστη για να αρχίσετε να συζητάτε με το χρήστη εάν είναι συνδεδεμένος στο διαδίκτυο. Σημειωτέον, εάν δείτε ένα πράσινο χρώμα δίπλα στην εικόνα και το όνομα του προφίλ του χρήστη, αυτό υποδεικνύει ότι ο χρήστης είναι συνδεδεμένος και μπορείτε να ξεκινήσετε άμεσα συνομιλία μαζί του.

Έπειτα πατήσετε στο εικονίδιο του μηνύματος που εμφανίζεται στην οθόνη σας και πληκτρολογήστε το μήνυμα σας στο κενό πεδίο, κι αφού γράψετε το μήνυμά σας, αγγίξτε το πλήκτρο “Αποστολή” για να στείλετε το μήνυμά σας στο χρήστη ως πρόσκληση για συνομιλία.

Μπορείτε να επισυνάψετε διαφορετικά emoticons στο μήνυμα σας, πατώντας απλά στο εικονίδιο emoticon στη δεξιά πλευρά του πεδίου μηνύματος.

7. Στείλτε στον φίλο σας ένα μήνυμα ενώ βρίσκεται εκτός σύνδεσης.

Αν το κουμπί επιλογής δίπλα στην εικόνα προφίλ του χρήστη είναι γκρίζο, αυτό υποδηλώνει ότι ο χρήστης είναι εκτός σύνδεσης, αλλά μπορείτε ακόμα να του στείλετε μήνυμα χρησιμοποιώντας την ίδια δυνατότητα συζήτησης. Πατήστε “Συνομιλία τώρα” και πληκτρολογήστε το μήνυμά σας στο κενό πεδίο, στη συνέχεια στείλτε το μήνυμά σας πατώντας “Αποστολή” και περιμένετε έως ότου ανταποκριθεί.

Ο χρήστης θα δει το μήνυμά σας όταν αυτός ή αυτή συνδεθεί.

Να θυμάστε ότι δεν μπορείτε να στείλετε περισσότερα από 2 μηνύματα, αν ο χρήστης δεν απαντήσει στο μήνυμα σας. Πρακτικά θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε μαζί του μόλις απαντηθεί από τον χρήστη, διαφορετικά θα είσαστε αναγκασμένοι να περιμένετε.

8. Εκφράστε το ενδιαφέρον σας για νέους ανθρώπους χρησιμοποιώντας το Encounter game.

Πατήστε στην καρτέλα “Συναντήσεις” για να ξεκινήσετε το Encounter game. Μπορείτε να περιηγηθείτε στις εικόνες και τα προφίλ των νέων ανθρώπων και να εκφράσετε την πρόθεση σας να συναντήσετε οποιονδήποτε σας κινήσει το ενδιαφέρον, αρκεί βέβαια και εκείνος με τη σειρά του να δεχτεί.

Το Badoo θα σας εμφανίζει διάφορες φωτογραφίες χρηστών μία-μία. Μπορείτε να εκφράσετε την πρόθεσή σας να συναντήσετε συγκεκριμένο άτομο πατώντας το κουμπί “Ναι”, “Όχι” ή “Ίσως”.

Χρησιμοποιήστε την επιλογή “Φιλτράρισμα συναντήσεως”, ώστε να συναντήσετε μόνο εκείνους που εμπίπτουν στις προτιμήσεις σας. Αγγίξτε το σύνδεσμο “Φίλτρο” στο επάνω μέρος της οθόνης σας και επιλέξτε τα ενδιαφέροντα, το εύρος ηλικίας και τον τύπο φύλου που σας ενδιαφέρει.

9. Δείτε την κατάσταση των άλλων στο Encounter game.

Αγγίξτε την καρτέλα την καρτέλα “Μου αρέσει” για να δείτε τη λίστα με τους αγαπημένους σας χρήστες που σας άρεσαν κατά τη διάρκεια του Encounter game.

Για να δείτε τις πιο πρόσφατες συμπάθειες σας, πρέπει να παίξετε με το Encounter game ή να ενεργοποιήσετε το Superpowers, μια πληρωμένη λειτουργία στο Badoo.

10. Επεξεργαστείτε και ενημερώστε τα στοιχεία του προφίλ σας.

Αγγίξτε την καρτέλα “Προφίλ” στην αριστερή γωνία της συσκευής σας για να ανοίξετε τη σελίδα επεξεργασίας προφίλ. Εδώ μπορείτε να επεξεργαστείτε τις πληροφορίες και τις ρυθμίσεις σας, καθώς και να προσθέσετε εικόνες.

  • Ορίστε το όνομα και τις προτιμήσεις του προφίλ σας πατώντας στον σύνδεσμο “Επεξεργασία” δίπλα σε κάθε ενότητα και εισάγοντας τις πληροφορίες: Υπάρχουν διάφορα πεδία που μπορείτε να συμπληρώσετε όπως: Ενδιαφέροντα, Τοποθεσία, Προφίλ, Κατάσταση σχέσης, Εμφάνιση, Κατάσταση διαβίωσης, Κατάσταση παιδιών, Προτιμήσεις καπνίσματος, Γλώσσες και Καριέρα.
  • Αγγίξτε την καρτέλα “Φωτογραφίες” στην κορυφή της οθόνης για να προσθέσετε νέες εικόνες στο προφίλ σας, δηλαδή πατώντα το σύμβολο συν (+), για να τις ανεβάσετε είτε από το Facebook, είτε από το χώρο αποθήκευσης της συσκευής.
  • Αγγίξτε την καρτέλα “Ρυθμίσεις” στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης της συσκευής σας για να επεξεργαστείτε και να ενημερώσετε τις ρυθμίσεις προφίλ, απορρήτου, κωδικού πρόσβασης, πληρωμής και ειδοποίησης.

11. Προβολή και ανάγνωση μηνυμάτων.

Αγγίξτε την καρτέλα “Μήνυμα” για να προβάλετε και να διαχειριστείτε όλα τα μηνύματα που έχετε λάβει, αποστείλει, όπως και τα μη αναγνωσμένα ή τα αποθηκευμένα. Επίσης σας δίνεται η δυνατότητα να συζητήστε με τους χρήστες του Badoo μέσω της λειτουργίας άμεσων μηνυμάτων.

Μπορείτε επίσης να απαντήσετε στους χρήστες πατώντας στο όνομα του προφίλ του εκάστοτε χρήστη που εμφανίζεται στην ενότητα μηνυμάτων. Αφού αγγίξετε το όνομα του χρήστη, θα δείτε όλα τα μηνύματα που έχετε ανταλλάξει μεταξύ σας, επιπλέον μπορείτε να δείτε εάν ο χρήστης είναι συνδεδεμένος  ή εκτός σύνδεσης.

Αν ο χρήστης είναι συνδεδεμένος στο διαδίκτυο, μπορείτε να αρχίσετε να συνομιλείτε άμεσα μαζί του, αλλά εάν είναι εκτός σύνδεσης, αφήστε του μήνυμα και περιμένετε να ανταποκριθεί.

Για να διαγράψετε ένα μήνυμα από τα εισερχόμενά σας, πατήστε την καρτέλα “Επεξεργασία”, επιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου δίπλα στο μήνυμα και πατήστε στο κουμπί “Διαγραφή”.

12. Ελέγξτε το προφίλ των επισκεπτών στο Badoo.

Πατήστε στην καρτέλα “Επισκέπτες” για να περιηγηθείτε στα προφίλ των χρηστών του Badoo. Σας επιτρέπεται να στέλνετε μηνύματα, όπως και να προσθέσετε άτομα στους αγαπημένους σας χρήστες ή να αφαιρέσετε άτομα από τη λίστα επισκεπτών.

Για να διαγράψετε έναν χρήστη Badoo από τη λίστα Επισκέπτες, πατήστε την καρτέλα “Συνομιλία” που βρίσκεται στη δεξιά πλευρά της οθόνης σας και επιλέξτε “Διαγραφή” από το πτυσσόμενο μενού. Εάν δεν διαγράψετε τους χρήστες με μη αυτόματο τρόπο, τότε το Badoo θα διαγράψει αυτόματα τη λίστα μετά από ένα μήνα.

13. Βρείτε το σωστό άτομο για σας.

Πατήστε στην καρτέλα “Αμοιβαία” (Mutual) για να ανοίξετε τη λίστα χρηστών που σας άρεσαν και θέλετε να τους ξανά συναντήσετε κατά τη διάρκεια του Encounter.
Η επιλογή “Αμοιβαία” εμφανίζεται στο προφίλ σας, καθώς και στα προφίλ εκείνων που τους έχετε αρέσει.

14. Ελέγξτε τη λίστα των αγαπημένων σας ατόμων.

Πατήστε στην καρτέλα “Αγαπημένα” για να δείτε τη λίστα προφίλ των ατόμων που προτιμήσατε στο προφίλ σας. Σας συνιστούμε να αποθηκεύετε τα προφίλ των ατόμων με τα οποία μοιράζεστε ενδιαφέροντα, ώστε να μπορείτε να συνομιλείτε μαζί τους όποτε το θελήσετε.

Αγγίξτε το σύνδεσμο “Προφίλ” για να δείτε τις πληροφορίες προφίλ οποιουδήποτε ατόμου στη λίστα Αγαπημένα και για να στείλετε μήνυμα.

15. Προβολή αποκλεισμένων χρηστών.

Πατήστε στην καρτέλα “Αποκλεισμός” στο κάτω μέρος της λίστας λειτουργιών στην αρχική σελίδα του Badoo. Αυτοί είναι άνθρωποι που, για έναν ή άλλο λόγο, έχετε εμποδίσει την πρόσβαση στο προφίλ σας ή την αποστολή  μηνύματος προς εσάς.

16. Αποσυνδεθείτε από τον λογαριασμό σας στο Badoo.

Για έναν περίεργο λόγο η συγκεκριμένη διαδικασία είναι λιγάκι περίπλοκη, αφού πρέπει να κατευθυνθείτε στην κεντρική σελίδα σελίδα του προφίλ σας στο Badoo για να αποσυνδεθείτε από το λογαριασμό σας, καθώς το κουμπί “Αποσύνδεση” δεν είναι διαθέσιμο σε όλες τις σελίδες του ιστότοπου,  το ίδιο συμβαίνει και όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπο από το  πρόγραμμα περιήγησης μέσω του υπολογιστή.

Η διαδικασία έχει ως εξής: Πατήστε το εικονίδιο Σπίτι στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης της συσκευής σας. Στη συνέχεια, πατήστε στο “Προφίλ”, μετά πατήστε στην καρτέλα “Ρυθμίσεις” στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας του προφίλ σας, κάντε κύλιση προς τα κάτω στη σελίδα Ρυθμίσεις και πατήστε “Αποσύνδεση” για να αποσυνδεθείτε πλήρως από το λογαριασμό σας στο Badoo.

Διαβάστε επισης eBay, μάθετε πώς να πουλάτε με έξυπνα κόλπα – tips

Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Android Badoo.

1. Εκκινήστε το Badoo στη συσκευή σας.

Αγγίξτε το εικονίδιο της εφαρμογής Badoo στην αρχική οθόνη του smartphone σας για να την ανοίξετε. Το εικονίδιο είναι ένα πορτοκαλί τετράγωνο με ένα λευκό “b” στη μέση.

Εάν δεν έχετε ακόμα εγκαταστήσει την εφαρμογή Badoo στη συσκευή σας, μπορείτε να την αποκτήσετε από το iTunes App Store ή από το Google Play. Απλά αναζητήστε την εφαρμογή στο εκάστοτε κατάστημα εφαρμογών, μετά κάντε λήψη και εγκαταστήστε την. Η εφαρμογή είναι δωρεάν.

2. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Badoo.

Αφού βρεθείτε στην κεντρική σελίδα στη συνέχεια, πληκτρολογήστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τον αριθμό τηλεφώνου και τον κωδικό πρόσβασης στο απαιτούμενο πεδίο για να συνδεθείτε στο προφίλ σας.

Χρησιμοποιήστε τις ίδιες πληροφορίες σύνδεσης για να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Badoo, όπως κάνατε και από το πρόγραμμα περιήγησης του google chrome μέσω του υπολογιστή σας. Όταν τελειώσετε, πατήστε “Σύνδεση” για να αποκτήσετε πρόσβαση στο λογαριασμό σας.

Εάν είναι η πρώτη φορά που συνδέεστε στο λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Badoo, θα σας ζητηθεί εάν επιθυμείτε να μεταφέρετε τις επαφές με τους φίλους σας από το Facebook στο Badoo. Εάν δεν επιθυμείτε να το πράξετε, απλώς αγγίξτε το κουμπί “Όχι ευχαριστώ” στο κάτω μέρος της οθόνης για να παραλείψετε αυτήν την επιλογή.

Εάν θέλετε να εγγραφείτε στο Badoo χρησιμοποιώντας το λογαριασμό σας στο Facebook, αγγίξτε το κουμπί “Χρήση Facebook” και εισαγάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασής σας στο Facebook για να ανοίξετε νέο λογαριασμό.

3. Περιηγηθείτε στο προφίλ σας στο Badoo.

Πατήστε στο εικονίδιο μενού στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης της συσκευής σας για να εμφανίσετε τις διαθέσιμες καρτέλες στο προφίλ σας στο Badoo. Μετέπειτα θα δείτε τις καρτέλες “Οι πλησιέστεροι χρήστες”, “Συναντήσεις”, “Αξιολόγηση φωτογραφιών” που εμφανίζονται κάτω από το όνομα του προφίλ σας στο πτυσσόμενο μενού στα αριστερά, “Μηνύματα”, “Επισκέπτες”, “Σας άρεσε και” Αγαπημένα” στο ίδιο μενού.

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε οποιαδήποτε από αυτές τις συγκεκριμένες καρτέλες πατώντας επάνω τους.

4. Αναζητήστε νέα άτομα κοντά στην τοποθεσία σας.

Αγγίξτε το “Άτομα που βρίσκονται κοντά” στο πτυσσόμενο μενού στην επάνω αριστερή γωνία της σελίδας για να δείτε μια λίστα χρηστών που είναι κοντά στην περιοχή σας. Μετακινηθείτε προς τα κάτω στη σελίδα για να δείτε την πλήρη λίστα με τους προτεινόμενους χρήστες σε εικόνες μικρογραφιών.

Θα σας εμφανιστούν μόνο όσα άτομα βρίσκονται κοντά στην τοποθεσία σας εκείνη τη χρονική στιγμή. Μπορείτε να ελέγξετε τις πληροφορίες του προφίλ, τις φωτογραφίες και τις προτιμήσεις του, αγγίζοντας το αντίστοιχο εικονίδιο.

5. Προβάλετε το προφίλ ενός χρήστη.

Αγγίξτε το εικονίδιο προφίλ στην κάτω αριστερή γωνία της περίληψης προφίλ χρήστη για να δείτε τις πλήρεις πληροφορίες του προφίλ αυτού του χρήστη.

6. Αποκλεισμός χρήστη.

Εάν θέλετε, μπορείτε να αποκλείσετε έναν χρήστη μεταβαίνοντας στη σελίδα προφίλ του χρήστη και πατώντας στο κουμπί “Αποκλεισμός” στο κάτω μέρος της σελίδας.

7. Αγαπημένος χρήστης.

Πατήστε στο εικονίδιο “Like ” στο κάτω μέρος της οθόνης στο προφίλ του χρήστη που σας αρέσει.

8. Συζητήστε με άλλους χρήστες του Badoo.

Πατήστε στο εικονίδιο συζήτησης στην κάτω δεξιά γωνία της σελίδας προφίλ ενός χρήστη για να αρχίσετε να μιλάτε μαζί του. Εισάγετε το μήνυμα σας στο κενό πεδίο “Πληκτρολογήστε το μήνυμά σας εδώ” και, στη συνέχεια, πατήστε στο δεξί βέλος δίπλα στο πεδίο μηνύματος για να στείλετε το μήνυμά σας.

Πατώντας στο σύμβολο συν (+) στην αριστερή πλευρά του πεδίου μηνύματος, μπορείτε να επισυνάψετε μια εικόνα στο μήνυμά σας και να την στείλετε στο χρήστη.

Εάν ο χρήστης είναι συνδεδεμένος εκείνη τη στιγμή, θα δείτε ένα πράσινο κουμπί στην εικόνα του προφίλ του χρήστη και μπορείτε να αρχίσετε αμέσως συνομιλίες με τον χρήστη. Διαφορετικά, το μήνυμά σας θα παραδοθεί μεν σε αυτόν, αλλά θα το δει όταν θα συνδεθεί στο λογαριασμό του, οπότε εκεί χρειάζεται λιγάκι υπομονή.

Να θυμάστε ότι δεν μπορείτε να στείλετε περισσότερα από 2 μηνύματα, εάν ο χρήστης δεν απαντήσει στο μήνυμά σας. Θα μπορέσετε να στείλετε περισσότερα μηνύματα εφόσον σας απαντήσει.

9. Παίξτε με το Encounter game.

Παίζοντας στο Encounter game, θα μπορείτε να βρείτε χρήστες του Badoo με τα ίδια ενδιαφέροντα με εσάς.

Πατήστε στην ενότητα “Συναντήσεις” εφόσον επιθυμείτε να βρεθείτε μεταξύ σας, και απλά θα περιμένετε να ανταποκριθεί ο ενδιαφερόμενος στο αίτημα σας

Σύρετε την οθόνη από τα δεξιά προς τα αριστερά για να δείτε τον επόμενο χρήστη.

10. Αξιολογήστε τις φωτογραφίες των χρηστών του Badoo.

Αν αξιολογήσετε τις φωτογραφίες κάποιων άλλων ατόμων, τότε και αυτοί θα μπορούν να πράξουν το ίδιο και με εσάς, επομένως σας συνιστούμε να είσαστε προσεκτικοί με αυτή τη λειτουργία. Για να ξεκινήσετε την αξιολόγηση, πατήστε στην ενότητα “Αξιολόγηση φωτογραφιών”.

Επίσης πατήστε το κουμπί “Αξιολόγηση άλλων φωτογραφιών” στο κάτω μέρος της οθόνης για να αξιολογήσετε τις φωτογραφίες κι άλλων χρηστών του Badoo. Αν σας αρέσει μια φωτογραφία ενός συγκεκριμένου χρήστη, πατήστε το εικονίδιο με το αστέρι στο κάτω μέρος για να τον βαθμολογήσετε.

11. Περιηγηθείτε στις λειτουργίες που σχετίζονται με τις συνδέσεις προφίλ σας.

Υπάρχουν τέσσερις διαθέσιμες λειτουργίες κάτω από την καρτέλα “Οι σύνδεσμοί σας” και θα σας εμφανιστούν οι  εξής επιλογές: “Μηνύματα”, “Επισκέπτες”, “Σας άρεσαν” και “Αγαπημένα”. Η καρτέλα “Οι σύνδεσμοί σας” βρίσκεται στο μενού στην αρχική σελίδα του Badoo.

Για να δείτε τα μη αναγνωσμένα μηνύματα ή τις προηγούμενες συνομιλίες με χρήστες του Badoo, πατήστε στο “Μηνύματα” και επιλέξτε την επιλογή από τοπτυσσόμενο μενού στην καρτέλα “Μήνυμα”. Εάν θέλετε να διαγράψετε οποιαδήποτε μηνύματα ή συνομιλίες από τη λίστα, πατήστε στο εικονίδιο ρυθμίσεων και διαγράψτε το επιλεγμένο στοιχείο, επιλέγοντας το πλαίσιο δίπλα του.

Μπορείτε επίσης να διαγράψετε έναν χρήστη από τη λίστα “Επισκέπτες”, “Σας άρεσε” και “Αγαπημένα” μεταβαίνοντας σε αυτήν τη λίστα. Μεταβείτε στην επιλογή “Οι συνδέσεις σας”, επιλέξτε μια λίστα από το Επισκέπτες, Σας αρέσει ή Αγαπημένα και στη συνέχεια πατήστε στο εικονίδιο ρυθμίσεων, μετά επιλέξτε ή αποεπιλέξτε έναν χρήστη πατώντας στην εικόνα του προφίλ του. Όταν τελειώσετε, μετακινηθείτε προς τα κάτω μέρος στη σελίδα και πατήστε στο “Διαγραφή επιλεγμένων” στο κάτω μέρος για να καταργήσετε τους επιλεγμένους χρήστες από τη συγκεκριμένη λίστα που επιλέξατε.

12. Αλλάξτε τις ρυθμίσεις του λογαριασμού Badoo.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις λογαριασμού σας Badoo, πατήστε στο εικονίδιο μενού στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε το όνομα του προφίλ σας.

Επιλέξτε το εικονίδιο ρυθμίσεων στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας του προφίλ σας και πατήστε στο “Προτιμήσεις λογαριασμού”. Εδώ μπορείτε να επεξεργαστείτε και να ενημερώσετε τις ρυθμίσεις του προφίλ σας, του απορρήτου, του κωδικού πρόσβασης, της πληρωμής και των ειδοποιήσεων.

13. Αποσυνδεθείτε από τον λογαριασμό σας στο Badoo (χρησιμοποιώντας android).

Μόλις τελειώσετε χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Badoo, και θέλετε να αποσυνδεθείτε, αγγίξτε την εικόνα του προφίλ σας για να μεταβείτε στη σελίδα του προφίλ σας. Πατήστε το εικονίδιο ρυθμίσεων, επιλέξτε “Λογαριασμός” και στη συνέχεια “Αποσύνδεση”.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166