Χυμώδεις γυναίκες εν δράση

Χυμώδεις γυναίκες εν δράση

Η προσωπικότητα κάθε κοπέλας αναδεικνύεται μέσα από τις επιλογές της στο ντύσιμο. Η κάθε μία πρέπει να προσέξει πως επιλέγει…την γκαρνταρόμπα της και κυρίως ποια ρούχα της ταιριάζουν και ποια όχι. Μην απογοητεύεστε εάν ένα συγκεκριμένο στιλ ρούχων δεν ταιριάζει στον δικό σας σωματότυπο. Να είστε σίγουροι ότι επιλογές στο ντύσιμο υπάρχουν πολλές, φτάνει εμείς να έχουμε την ικανότητα να κάνουμε τις σωστές αγορές βάση των δικών μας δεδομένων.

Σε αυτό το κείμενο θα ασχοληθούμε περισσότερο με τις «χυμώδεις» κοπέλες, μιας και αρκετές αναγνώστριες το έχετε ζητήσει.

Καταρχήν σε καμία περίπτωση μην πανικοβληθείτε αν στην προσπάθεια σας να δοκιμάσετε μια πολύ κομψή κοντή φούστα (που είναι και της μόδας τώρα) αντιληφθείτε ότι δεν σας ταιριάζει ιδιαίτερα. Αυτές κάνουν για πολύ λεπτά πόδια, είτε αυτά είναι ψηλά είτε κοντά. Θα σας πρότεινα κάτι πολύ πιο ενδιαφέρον και σεξουαλικό. Μια ωραία φούστα μέχρι το γόνατο – όχι στενή- αλλά να ανοίγει λίγο προς τα κάτω. Φυσικά σε αυτή την περίπτωση βασικό ρόλο παίζει και το ύφασμα στο οποίο είναι φτιαγμένη η φούστα. Δοκιμάστε αρκετές και εσείς θα καταλάβετε τι εννοώ. Αγοράστε μόνο εκείνη που σας κάνει να νιώθετε καλά.

Τα παντελόνια είναι σίγουρα μια πιο εύκολη λύση. Τώρα στην αγορά μπορούμε να βρούμε διάφορους τύπου παντελονιών, από στρατιωτικά μέχρι σατέν που κόβουν μέχρι το γόνατο και κρύβουν τα «παχάκια» της γάμπας μας. Υπάρχουν φυσικά και τα τζιν τα οποία μπορούν να φορεθούν και casual αλλά και επίσημα. Φτάνει να συνοδεύονται με τα ανάλογα αξεσουάρ.

Της μόδας τώρα είναι και τα κομψά πλεκτά. Κάντε ένα γύρω στα μαγαζιά και θα ανακαλύψετε ότι υπάρχει ποικιλία πλεκτών που δίνουν κομψότητα στο κορμί. Να είναι λίγο μακρύ και να έχει ωραίο ντεκολτέ για παράδειγμα είναι μια καλή επιλογή για ζουμερές κοπέλες.

Στο τέλος άφησα την καλύτερη, κατά την άποψη μου, επιλογή. Δοκιμάστε φορέματα. Να ξέρετε ότι τα κομψά φορέματα είναι αυτά που δίνουν στυλ και προσωπικότητα. Προς Θεού δεν εννοώ εκείνα τα πολύ κοντά και πολύ προκλητικά φορέματα που βγάζουν μάτια.

Να θυμάστε ότι όσο πιο διακριτικές είσαστε τόσο πιο πολύ κλέβετε την παράσταση. Ένα ωραίο μαύρο φόρεμα μέχρι το γόνατο με βαθύ ντεκολτέ είναι ένα από τα υποψήφια για τις επιλογές ζουμερών κοριτσιών που θέλουν να κάνουν αίσθηση στο πέρασμα τους.