Delete for Everyone: Το WhatsApp επιτρέπει τη διαγραφή μηνυμάτων μετά την αποστολή τους.

Delete for Everyone: Το WhatsApp επιτρέπει τη διαγραφή μηνυμάτων μετά την αποστολή τους

Delete for Everyone: Το WhatsApp επιτρέπει τη διαγραφή μηνυμάτων μετά την αποστολή τους.

Το WhatsApp επιβεβαίωσε ότι θα επιτρέψει στους χρήστες να διαγράψουν τα μηνύματα μετά την αποστολή τους, τόσο σε ατομικές όσο και σε ομάδες συνομιλίες. Για να είναι διαθέσιμη αυτή η λειτουργία προς όλους η WhatsApp θα κυκλοφορήσει αμέσως την αναβάθμιση για συσκευές iOS, Windows Phone και Android, με την επιδιωκόμενη λειτουργία “Delete for Everyone”.

Για να λειτουργήσει, τόσο ο αποστολέας όσο και ο παραλήπτης πρέπει να χρησιμοποιούν την τελευταία έκδοση του WhatsApp. Δυστυχώς, η εταιρεία επιβεβαίωσε επίσης ότι η επιλογή θα είναι διαθέσιμη μόνο μέσα στα πρώτα επτά λεπτά.

Στη σελίδα “Συχνές ερωτήσεις” , αναφέρει : “Η διαγραφή μηνυμάτων για όλους σας επιτρέπει να διαγράψετε συγκεκριμένα μηνύματα που έχετε στείλει σε μια ομάδα ή σε μια μεμονωμένη συζήτηση. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν στείλατε ένα μήνυμα σε λάθος συζήτηση ή εάν το μήνυμα που στείλατε περιέχει ένα λάθος περιεχόμενο.

Στις συνομιλίες των παραληπτών σας, τα μηνύματα που διαγράψατε με επιτυχία από μία συζήτηση θα αντικατασταθούν με το «Αυτό το μήνυμα διαγράφηκε».

Ομοίως, αν δείτε “Το μήνυμα διαγράφηκε “σε μια συζήτηση, αυτό σημαίνει ότι ο αποστολέας έχει διαγράψει το μήνυμά του.

“Μπορείτε να διαγράψετε μηνύματα για όλους μόνο στα πρώτα επτά λεπτά μετά την αποστολή. Μόλις περάσουν επτά λεπτά, δεν υπάρχει τρόπος να διαγράψετε μηνύματα”.

Σύμφωνα με το γνωστό tracker “WABetaInfo” του WhatsApp , η επιλογή λειτουργεί για όλους τους τύπους μηνυμάτων, συμπεριλαμβανομένων κειμένων, εικόνων, gifs, φωνητικών μηνυμάτων, βίντεο και καρτών επαφών.

Ουσιαστικά το WABetaInfo είναι ο επεξεργαστής των διαδικασιών πίσω από την νέα τεχνολογία: “Όταν διαγράφετε ένα μήνυμα Delete for Everyone, το WhatsApp στέλνει ένα αντίγραφο του μηνύματος στον παραλήπτη, το οποίο στην ουσία είναι κενό.

Όταν ο παραλήπτης θα λάβει το αντίγραφό σας, η συσκευή του δεν θα του εμφανίσει το το περιεχόμενο και δεν θα το αποθηκεύσει στο ιστορικό συνομιλίας του.

Δείτε πώς μπορείτε να διαγράψετε μηνύματα Delete for Everyone:

  • Ανοίξτε το WhatsApp και μεταβείτε στη συνομιλία που περιέχει το μήνυμα που θέλετε να διαγράψετε.
  • Πατήστε και κρατήστε πατημένο το μήνυμα> επιλέξτε Διαγραφή από το μενού. (Προαιρετικά, επιλέξτε περισσότερα μηνύματα για να διαγράψετε πολλαπλά μηνύματα ταυτόχρονα).
  • Πατήστε Διαγραφή> Διαγραφή για όλους.

Τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους, η WhatsApp ανακοίνωσε ότι ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν την υπηρεσία της καθημερινά. Η δυνατότητα διαγραφής ανεπιθύμητων και ενοχλητικών μηνυμάτων συζητιόταν εδώ και πολύ καιρό και πλέον από τη φάση των δοκιμών για μήνες, πέρασε στην πράξη και είναι διαθέσιμο για όλους τους χρήστες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας