Διακοπές στη Θάσο, προσωπική εμπειρία, εντυπώσεις (βίντεο)

Διακοπές στη Θάσο, προσωπική εμπειρία, εντυπώσεις (βίντεο)

Δείτε παρακάτω το βίντεο

Σε αυτό το επεισόδιο θα μιλήσω για ένα από τα πιο αγαπημένα μου μέρη στην Ελλάδα, την Θάσο. Να διευκρινίσω για εκείνους που δεν με γνωρίζουν, πως επειδή μένω στην Καβάλα και η Θάσος είναι ακριβώς δίπλα, είχα την τύχη να πάω αμέτρητες φορές σε αυτό το υπέροχο νησί, και προφανώς, τυγχάνει να έχω μια πιο εμπεριστατωμένη και τεκμηριωμένη άποψη, εν αντιθέσει με εκείνους τους τουρίστες που πάει λιγότερες φορές.

Φυσικά, αξίζει να επισημάνω πως προτείνω να επισκεφτείτε την Θάσο ανεπιφύλακτα, διότι είμαι πεπεισμένος πως θα καλύψει τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού ταξιδιώτη. Εν τούτοις εάν επιθυμείτε να επισκεφτείτε το συγκεκριμένο νησί κάνοντας φθηνές διακοπές, τότε καλό είναι να μην πάτε στην αιχμή της τουριστικής περιόδου που είναι ακριβά τα ξενοδοχεία και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια, επειδή σαφέστατα θα είναι ακριβές οι τιμές, με αποτέλεσμα να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη σας.

Παρόλα αυτά, για όσους δεν έχουν μεγάλη οικονομική άνεση, υπάρχει και η λύση του κάμπινγκ, που ίσως να βολευτείτε με λιγότερα από 10 ευρώ την ημέρα, όμως καλό θα είναι πριν μεταβείτε εκεί, να ψάξετε καλά μέσω του διαδικτύου για να ενημερωθείτε επακριβώς, διαφορετικά ενδέχεται να βρεθείτε προ εκπλήξεων και τελικά να μην υπάρχει μέρος για να μείνετε και τελικά να ταλαιπωρηθείτε.

Επιπρόσθετ,α θα ήθελα να σας προτείνω να πάτε στην παραλία Χρυσή Αμμουδιά του Πρίνου, όπου νομίζω πως θα εκστασιαστείτε από την θεσπέσια ομορφιά που θα αντικρίσετε, και βάσει των δικών μου προτιμήσεων, συγκαταλέγεται ανάμεσα σε μία από τις δέκα ομορφότερες παραλίες της Ελλάδας, χωρίς να υπερβάλλω.

Επίσης, το κόστος του εισιτηρίου για να μεταβείτε από την Καβάλα προς την Θάσο με το ferry boat δεν ξεπερνά τα 5 με 6 ευρώ, επομένως καταλαβαίνετε πως είναι μία αρκετά ενδιαφέρουσα επιλογή για τους βορειοελλαδίτες, ούτως ώστε να την επισκεφθούν αυθημερόν, δηλαδή να πάμε το πρωί και να φύγουν το βράδυ.