ΑρχικήΕφαρμογέςΔοκιμάστε τη νέα beta έκδοση του Microsoft Outlook.com χωρίς να περιμένετε

Δοκιμάστε τη νέα beta έκδοση του Microsoft Outlook.com χωρίς να περιμένετε

Δοκιμάστε τη νέα beta έκδοση του Microsoft Outlook.com χωρίς να περιμένετε

Χθες, η Microsoft αποκάλυψε μια σειρά αναβαθμίσεων που έρχονται στο Outlook.com , συμπεριλαμβανομένου ενός ανανεωμένου σχεδιασμού, ταχύτερης απόδοσης, νέων δυνατοτήτων “smart inbox” και βελτιωμένης υποστήριξης emoji και GIF, υποσχόμενο με περαιτέρω βελτιώσεις. Επίσης, η Microsoft ανακοίνωσε την έναρξη μιας νέας έκδοσης του Outlook.com, αλλά επίσημα, δεν είναι διαθέσιμη σε όλους ακόμα.

Η Microsoft δήλωσε ότι θα εισάγει σταδιακά την beta version την οποία θα μπορεί να τη δοκιμάσει ο χρήστης σε μορφή trial, ούτως ώστε να έχει μία πιο εμπεριστατωμένη άποψη. Η εταιρεία δήλωσε πως αν προς το παρόν δεν είναι διαθέσιμη η η κανονική έκδοση, σίγουρα θα είναι τις επόμενες βδομάδες. Αλλά αν δεν επιθυμείτε να περιμένετε, μπορείτε πραγματικά να έχετε πρόσβαση στη νέα beta αυτή τη στιγμή.

Απλά μεταβείτε στο Outlook.com στο πρόγραμμα περιήγησής σας όπως συνήθως. Μετά τη φόρτωση της σελίδας, επεξεργαστείτε τη διεύθυνση από το outlook.live.com/owa/ στο outlook.live.com/mail/ και έπειτα πατήστε enter. Η σελίδα θα φορτωθεί ξανά με τη νέα προβολή beta του Outlook.com (και θα δείτε επίσης την εναλλαγή στη σελίδα).

Δοκιμάσαμε αυτό το μικρό τέχνασμα από το The Verge στο Microsoft Edge, το Google Chrome και το Mozilla Firefox και θα λειτουργήσει χωρίς προβλήματα. Λειτουργεί ακόμη και με τους λογαριασμούς του Office 365 Business, όπως επεσήμανε το WinSuperSite.

Θα πρέπει να αλλάζετε τη διεύθυνση κάθε φορά που φορτώνετε τα εισερχόμενά σας, εάν θέλετε να παραμείνετε με την προβολή beta, καθώς η διεύθυνση URL θα προεπιλεγεί στην αρχική έκδοση κάθε φορά που επισκέπτεστε το Outlook.com, αλλά υπάρχει και ένας τρόπος να το αντιμετωπίσετε . Όπως παρατηρήθηκε από τον Tero Alhonen , εάν κάνετε το σελιδοδείκτη του URL outlook.live.com/mail/#/inbox για τις επισκέψεις σας στο Outlook.com, θα έχετε πάντα τη διεπαφή beta χωρίς να χρειάζεται να επεξεργαστείτε τη διεύθυνση για κάθε επίσκεψη.

Το πιο σημαντικό: μόλις φορτώσετε το beta του Outlook.com, μην αποκόψετε την εναλλαγή “try the beta”, καθώς αυτό θα καταργήσει οριστικά τον λογαριασμό σας Microsoft από το beta, ακόμη και με τον εναλλακτικό τρόπο αντιμετώπισης ή και σε άλλα προγράμματα περιήγησης και υπολογιστές.

 

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166