Δοκιμαστική λειτουργία επιτρέπει στους χρήστες να δημοσιεύουν Instagram Stories στο WhatsApp

Δοκιμαστική λειτουργία επιτρέπει στους χρήστες να δημοσιεύουν Instagram Stories στο WhatsApp

Δοκιμαστική λειτουργία επιτρέπει στους χρήστες να δημοσιεύουν Instagram Stories στο WhatsApp.

Το Facebook δοκιμάζει ένα νέο χαρακτηριστικό που θα επιτρέπει στους χρήστες να δημοσιεύουν τις ιστορίες Instagram απευθείας στο Status του WhatsApp. Η λειτουργία αυτή τη στιγμή δοκιμάζεται πάνω σε ένα μικρό αριθμό χρηστών στην Βραζιλία, ενώ σύντομα αναμένεται να μεταφερθεί και στις υπόλοιπες χώρες.

«Πάντα δοκιμάζουμε νέους τρόπους για να βελτιώσουμε την εμπειρία των χρηστών στο instagram, διευκολύνοντας τους να μοιράζονται ενδιαφέροντα πράγματα με τους ανθρώπους που έχουν σημασία για αυτούς», δήλωσε ένας εκπρόσωπος του Facebook στο TechCrunch.

Οι ιστορίες του Instagarm που θα μοιράζονται στο WhatsApp Status θα κρυπτογραφούνται και θα εξαφανίζονται μετά από Κώστας τρεις ώρες. Οι χρήστες μέσω αυτής της νέας μεθόδου θα μπορούν να δημοσιεύουν φωτογραφίες, βίντεο και GIF ως ιστορίες και στις δύο πλατφόρμες.

Το χαρακτηριστικό γνώρισμα λειτουργεί προς το παρόν μόνο στους χρήστες του Instagram στη Βραζιλία, και είναι ένα από τα μέρη όπου το Facebook φαίνεται να προτιμά να δοκιμάζει τις λειτουργίες των νέων χαρακτηριστικών πριν τις διοχετεύσει στις υπόλοιπες χώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες των Βραζιλιάνων χρηστών σχετικά με αυτή τη νέα λειτουργία αναφέρουν ότι όταν κάποιος πατήσει το κουμπί «add to story» θα δει ένα νέο μενού στο οποίο θα υπάρχει η επιλογή να το μοιραστείς με το WhatsApp.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας