Έχετε προσέξει ποτέ τις οδηγίες χρήσης σε προϊόντα που καθημερινά καταναλώνουμε;

Έχετε προσέξει ποτέ τις οδηγίες χρήσης σε προϊόντα που καθημερινά καταναλώνουμε;

Έχετε προσέξει ποτέ τις οδηγίες χρήσης σε προϊόντα που καθημερινά καταναλώνουμε; Αν όχι καλά θα κάνετε να τις διαβάζετε γιατί έχουν πολύ γέλιο. Σας αναφέρουμε μερικές:

 1. Πρωτοεμφανίστηκε σε γαριδάκια και αντιγράφτηκε μετά από όλες τις μάρκες: “Μπορεί να είσαι ο νικητής, δεν είναι απαραίτητη η αγορά του προϊόντος, πληροφορίες εντός”. (Μπορώ βέβαια και να γλιτώσω, αν χακάρω το κουτί…)
 2. Σε ιμιτασιόν μάρκας πιστολάκι για μαλλιά: “Μην το χρησιμοποιείτε κατά την διάρκεια του ύπνου”. (Eκτός κι αν είναι πολύ βρεγμένα τα μαλλιά σας…)
 3. Σε all brand σαπούνι ελληνικής παραγωγής: “Xρησιμοποιήστε το σαν κανονικό σαπούνι. (OΚ, δεν θα το φυτέψω στη γλάστρα, να είσαι σίγουρος!)
 4. Σε κατεψυγμένο φαγητό: “Πρόταση σερβιρίσματος: Ξεπαγώστε το”. (Βασικά καλά που μου το’πες γιατί πού να γδύνομαι για να το σερβίρω με παγοκόφτη…)
 5. Σε κάλυμμα κεφαλιού για ντους: “Προσοχή: Χωράει μόνο ένα κεφάλι”. (Το έχω υπόψη μου, αλλιώς θα έπαιρνα το μοντέλο Λερναία Ύδρα.)
 6. Σε πακέτο με γλυκό τιραμισού (τυπωμένο στον πάτο): “Μην το αναποδογυρίζετε”. (Πολύ αργά, την πάτησα!)
 7. Σε υπνωτικό χάπι: “Παρενέργειες: Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία”. (Βαριά η επιστήμη για μας τους αδαείς)
 8. Σε φωτάκια Χριστουγέννων με μεγάλα γράμματα: “Μόνο για εσωτερική και εξωτερική χρήση”. (Κι εγώ που έλεγα να τα φυτέψω στο περιβόλι…)
 9. Σε αποκριάτικη παιδική στολή Σούπερμαν με αυστηρό ύφος: “Φορώντας αυτή τη στολή δεν μπορείς να πετάξεις”. (Εδώ δολοφονείται η μεγαλύτερη παιδική φαντασίωση.)
 10. Σε πακέτο ξηρών καρπών αεροπορικής εταιρείας: “Οδηγίες: Ανοίξτε το πακέτο, φάτε τους ξηρούς καρπούς”. (Δεν θα μου πεις εσύ τι θα κάνω…)
 11. Σε κουβέρτα από την Ταϊβάν: “Να μη χρησιμοποιείται για προστασία σε τυφώνες”. (Γιατί;;;)
 12. Σε καθρέφτη σε δίκυκλο: “Θυμήσου: Τα αντικείμενα στον καθρέφτη είναι στην πραγματικότητα πίσω σου”. (Ύπαγε οπίσω μου..)
 13. Στο καπάκι ενός μπουκαλιού με γάλα, στην Αγγλία: “Αφού ανοιχτεί, κρατήστε το όρθιο”. (Χωρίς σχόλια)
 14. Σε ένα σπρέι για έντομα στη Ν. Ζηλανδία: “Αυτό το προϊόν δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα”. (Γι’ αυτό μας βασανίζουν;)
 15. Σε κάποιες χώρες στη βάση του μπουκαλιού της Coca Cola: “Ανοίξτε απ’την άλλη μεριά”. (Χωρίς σχόλια)
 16. Σε ένα μπλέντερ για τρόφιμα, στην Ιαπωνία: “Να μη χρησιμοποιηθεί για την άλλη χρήση”. (Εδώ αρχίζω και έχω σοβαρές απορίες.)
 17. Σε ένα κουτί φυστίκια (ΗΠΑ): “Προσοχή. Περιέχει φυστίκια”. (Έλεγα και εγώ…)
 18. Στο κουτί ενός αλυσσοπρίονου (από Σουηδία): “Μην προσπαθήσετε να σταματήσετε την αλυσίδα με τα χέρια σας ή τα γεννητικά σας όργανα”. (Σκέφτομαι ποιο τηλεφώνημα πελάτη τους έκανε να προσθέσουν αυτήν την οδηγία).

Διαβάστε επίσης: Προώθηση προϊόντων, στρατηγική και πλάνο για καλύτερες πωλήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας