Είναι αξιόπιστη η Ryanair ή συμβαίνει το αντίθετο;

Είναι αξιόπιστη η Ryanair ή συμβαίνει το αντίθετο;

Πολύς λόγος γίνεται την τελευταία δεκαετία σχετικά με το αν η εταιρεία Ryanair, με τα χαμηλού κόστους αεροπορικά εισητήρια, είναι κακή ή αναξιόπιστη λόγω των χαμηλών ναύλων και της υποτιθέμενης χαμηλής επιπέδου παροχής υπηρεσιών. Η αλήθεια βρίσκετε κάπου στη μέση και σε τούτο το άρθρο θα προσπάθησουμε να αναλύσουμε τα υπέρ και τα κατά της Ryanair, της εταιρείας που κάποια μπατιράκια την λατρεύουν, ενώ δεν λείπουν και οι δυσαρεστημένοι πελάτες που την μισούν αφόρητα, λόγω κακής εμπειρίας που είχαν στα ταξίδια τους. Το Texnologia.Net θα σου δώσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζεις για το παρόν ζήτημα.

Κόστος στα αεροπορικά εισιτήρια της Ryanair

Κατ’ αρχήν, ο βασικός λόγος που η Ryanair έχει γίνει γνωστή είναι τα αεροπορικά εισητήρια που προσφέρει σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Έχουν φτάσει σε τόσο χαμηλά επίπεδα που πιο πολύ συμφέρει κάποιον να πάει ένα ταξίδι στο εξωτερικά με την ryanair παρά να κανονίσει ένα ταξίδι σε προορισμό εντός Ελλάδας. Τα αεροπορικά εισιτήρια της Ryanair είναι ιδιαίτερα χαμηλά και συνήθως κυμαίνονται στα 25-60€ εαν κλειστούν 2-3 μήνες πριν την αναχώρηση. Μια τιμή ιδιαίτερα καλή και προσιτή!

Άνεση Ryanair

Ένα από τα μειονεκτήματα της Ryanair είναι η άνεση στο αεροπορικό ταξίδι. Καθώς τα αεροπλάνα της είναι ειδικά διαμορφωμένα να χωράνε 3-4 σειρές παραπάνω από τα κοινά, ο χώρος μεταξύ των γονάτων και τον εμπρόσθιων καθισμάτων έχει μειωθεί σημαντικά. Η άνεση δεν είναι κάτι που χαρακτηρίζει την Ryanair, αλλά ποιός νοιάζεται όταν βρίσκει αεροπορικά εισητήρια ryanair στη μισή σχεδόν τιμή;

Φαγητό και ποτά κατά τη διάρκεια του ταξιδιού

Είναι γνωστό, όπως και σε άλλες πιο ακριβές αεροπορικές εταιρείες, ότι η Ryanair δεν προσφέρει τίποτα δωρεάν στο ταξίδι της. Νερό, καφές, φαγητό όλα πληρώνονται. Φυσικά και δεν αποτελεί πρόβλημα για έναν υγιή σκεπτόμενο ταξιδιώτη εάν αναρωτηθεί ότι στη τιμή που πληρώνει στα υπόλοιπα αεροπορικά εισιτήρια περιλαμβάνεται και γεύμα, που στη τελική μπορεί να μην το πάρει, να μην του αρέσει, και ούτω καθεξής.

Εμπιστοσύνη και καθυστερήσεις στις πτήσεις της Ryanair

Η Ryanair είναι μια από τις ιδιαίτερα επαγγελματικές εταιρείες όσον αφορά το κομμάτι των αφίξεων και των αναχωρήσεων. Φτάνει πάντα στην ώρα της, εαν όχι και νωρίτερα, και αναχωρεί πάντα στην προκαθορισμένη ώρα. Τυχόν καθυστερήσεις είναι μικρό φαινόμενο, και ακόμα μικρότερο να οφείλεται η ίδια η εταιρεία!

Ασφάλεια Ryanair

Η ασφάλεια της ryanair είναι σε ύψιστα επίπεδα. 30 χρόνια δεν έχει παρουσιάσει οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα ούτε έχει εμπλακεί σε κάποιο δυστύχημα. Μπορεί να προσφέρει οικονομικά και χαμηλού κόστους αεροπορικά εισητήρια αλλά η συντήρηση των αεροπλάνων είναι στα τοπ επίπεδα.

Αεροδρόμια που προσεγγίζει

Η Ιρλανδέζικη εταιρεία προσπαθεί συνέχεια να αυξήσει τα αεροδρόμια και τα δρομολόγια που εξυπηρετεί. Μέρος της στρατηγικής της είναι να προσεγγίζει αεροδρόμια όχι κεντρικά καθώς έτσι μειώνει το κόστος της και το μεταφερεί στην τελική τιμή των αεροπορικών εισιτηρίων.

Σύνοψη

Εαν δεν σας αφορά το φαγητό στο ταξίδι ή να έχετε την πιο μεγάλη άνεση στα πόδια σας, η Ryanair είναι η ιδανική εταιρεία να πραγματοποιήσετε το ταξίδι που επιθυμείτε. Προσεγγίζει αρκετές πόλεις στην Ευρώπη και αρκετά κεντρικά αεροδρόμια. Σε μερικές πόλεις το αεροδρόμιο που την εξυπηρετεί ίσως να είναι λίγο μακρυά από την πόλη αλλά με την συγκοινωνία θα είστε στο κέντρο σε 1 με 1:30 ώρα.…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας