ΑρχικήΟχήματαEnergica: Ο μοναδικός προμηθευτής του MotoE έως το 2022

Energica: Ο μοναδικός προμηθευτής του MotoE έως το 2022

Η Energica ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει να είναι ο μοναδικός προμηθευτής ηλεκτρικών μοτοσικλετών του πρωταθλήματος MotoE μέχρι το 2022 . Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι έχει καταλήξει σε συμφωνία με την Dorna Sports για παράταση της σύμβασης που θα της επιτρέψει να διατηρήσει τη θέση της ως παγκόσμιου ηγέτη στον τομέα των ηλεκτρικών αγώνων, με την παροχή των Ego Corsa στους αναβάτες. Λάβετε υπόψη ότι ο κατασκευαστής ήταν ήδη ο μοναδικός προμηθευτής του πρωταθλήματος για την τριετή περίοδο 2019-2021.

Η σεζόν του 2020 θα ρίξει την Αυλαία αυτό το Σαββατοκύριακο στην πίστα του Le Mans, με δύο αγώνες που θα καθορίσουν το νικητή του πρωταθλήματος. Ένα σκληρό φινάλε καθώς υπάρχουν 4 αναβάτες με μόλις 15 πόντους διαφορά μεταξύ τους. Το προβάδισμα έχει ο Ιταλός Matteo Ferrari της ομάδας Gresini MotoE ο οποίος, ωστόσο, είναι μόλις 4 βαθμους μπροστά από τον πιο κοντινό του αντίπαλο, Dominique Aegerter. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ακόμα αβέβαιο, γιατί είναι η πρώτη φορά που αγωνίζονται στο Le Mans. Eπομένως, όλα μπορούν να συμβούν με πιθανές ανατροπές που ίσως να προκαλέσουν έκπληξη.

Ο Carmelo Ezpeleta , Διευθύνων Σύμβουλος της Dorna Sports, σχολιάζει την ανανέωση της συμφωνίας με την Energica, λέγοντας: Το Παγκόσμιο Κύπελλο FIM Enel MotoE είναι ένα από τα πιο πρόσφατα έργα μας και έχει αποδειχθεί ένα από τα πιο συναρπαστικά από το ξεκίνημα του, με απίστευτους αγώνες και σκληρό ανταγωνισμό. Η Energica, και οι κορυφαίες μοτοσικλέτες της, έχουν αποδειχθεί ζωτικό μέρος αυτής της επιτυχίας σε κάθε βήμα από την έναρξη του MotoE το 2019. Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε στο Παγκόσμιο Κύπελλο FIM Enel MotoE και είμαι περήφανος ότι η Energica θα είναι και πάλι συνεργάτης μας.

Το συγκεκριμένο πρωτάθλημα παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον λόγω της ιδιομορφίας που τρέχουν μόνο ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες, κάτι που εκ των πραγμάτων το διαφοροποιεί από τα υπόλοιπα αγωνιστικά πρωταθλήματα οχημάτων που τρέχουν ως συνήθως με κινητήρες εσωτερικής καύσης.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Αφήστε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166