Ενημερώθηκε το OneNote beta για Android και έφερε μερικά καλούδια.

Ενημερώθηκε το OneNote beta για Android και έφερε μερικά καλούδια

Ενημερώθηκε το OneNote beta για Android και έφερε μερικά καλούδια.

Το OneNote για Android έχει πλέον ενημερωθεί, φέρνοντας στο τραπέζι μια σειρά από νέες λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένης της ενσωμάτωσης του Office Lens για τους beta testers.

Παρόλο που πρόκειται για μια μικρή δευτερεύουσα ενημέρωση, με λίγες διορθώσεις σφαλμάτων, στην πραγματικότητα προσφέρει τη δυνατότητα σύνδεσης μόνο με τον αριθμό του κινητού σας, παρά με τη χρήση μιας διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και του κωδικού πρόσβασης, καθιστώντας πολύ πιο γρήγορη την είσοδο στην εφαρμογή και εξοικονομώντας ο χρήστης πολύτιμο χρόνο. Μπορεί επίσης να παρατηρήσετε ότι έχει πιο σταθερή συμπεριφορά από ότι στο παρελθόν με την παλιά έκδοση, με αφορμή αυτό το γεγονός η Microsoft δηλώνει ότι βελτιώσεις στην απόδοση είναι μέρος της ενημέρωσης.

Το Office Lens σάς επιτρέπει να σαρώσετε έγγραφα, business cards και whiteboards με τη φωτογραφική μηχανή του smartphone σας στο Android, δηλαδή η εφαρμογή θα μετατρέψει αυτά τα στοιχεία σε ψηφιακά έγγραφά για να τα επεξεργαστείτε όπως εσείς θέλετε. Σημαίνει επίσης ότι τα αρχεία μπορούν να αναζητηθούν πλήρως, οπότε δεν θα χρειαστεί να μετακινηθείτε σε όλες τις φωτογραφίες σας στο τηλέφωνό σας για να εντοπίσετε τις σημειώσεις που χρειάζεστε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας