ΑρχικήΕφαρμογέςΕνημερώθηκε το OneNote beta για Android και έφερε μερικά καλούδια.

Ενημερώθηκε το OneNote beta για Android και έφερε μερικά καλούδια.

Ενημερώθηκε το OneNote beta για Android και έφερε μερικά καλούδια.

Το OneNote για Android έχει πλέον ενημερωθεί, φέρνοντας στο τραπέζι μια σειρά από νέες λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένης της ενσωμάτωσης του Office Lens για τους beta testers.

Παρόλο που πρόκειται για μια μικρή δευτερεύουσα ενημέρωση, με λίγες διορθώσεις σφαλμάτων, στην πραγματικότητα προσφέρει τη δυνατότητα σύνδεσης μόνο με τον αριθμό του κινητού σας, παρά με τη χρήση μιας διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και του κωδικού πρόσβασης, καθιστώντας πολύ πιο γρήγορη την είσοδο στην εφαρμογή και εξοικονομώντας ο χρήστης πολύτιμο χρόνο. Μπορεί επίσης να παρατηρήσετε ότι έχει πιο σταθερή συμπεριφορά από ότι στο παρελθόν με την παλιά έκδοση, με αφορμή αυτό το γεγονός η Microsoft δηλώνει ότι βελτιώσεις στην απόδοση είναι μέρος της ενημέρωσης.

Το Office Lens σάς επιτρέπει να σαρώσετε έγγραφα, business cards και whiteboards με τη φωτογραφική μηχανή του smartphone σας στο Android, δηλαδή η εφαρμογή θα μετατρέψει αυτά τα στοιχεία σε ψηφιακά έγγραφά για να τα επεξεργαστείτε όπως εσείς θέλετε. Σημαίνει επίσης ότι τα αρχεία μπορούν να αναζητηθούν πλήρως, οπότε δεν θα χρειαστεί να μετακινηθείτε σε όλες τις φωτογραφίες σας στο τηλέφωνό σας για να εντοπίσετε τις σημειώσεις που χρειάζεστε.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166