ΑρχικήΛογισμικάΗ Symantec επιλέγει το AWS για να τροφοδοτήσει την ασφάλεια του cloud...

Η Symantec επιλέγει το AWS για να τροφοδοτήσει την ασφάλεια του cloud της

Η Symantec επιλέγει το AWS για να τροφοδοτήσει την ασφάλεια του cloud της.

Η Amazon Web Serices (AWS) ανακοίνωσε ότι η εταιρεία Cyber ​​Security Symantec έχει επιλέξει την πλατφόρμα της για την παροχή ασφάλειας cloud στους πελάτες της και πλέον η παρούσα κίνηση μεταφράζεται ως στρατηγικής σημασίας, για πολλούς και διάφορους λόγους, αφού κατά κάποιον τρόπο αυτή η συνεργασία θα ισχυροποιηθεί περαιτέρω με το πέρασμα των καιρών.

Σύμφωνα με την Amazon, η σχέση μεταξύ των δύο εταιρειών θα είναι μακροπρόθεσμη και αμφίδρομη, επιπλέον η συγκεκριμένη ενέργεια της Symantec σηματοδοτεί μια σημαντική επιχειρησιακή κίνηση που αναδεικνύει ακόμη παραπάνω τις επιχειρησιακές δυνατότητες του AWS.

Οι εκτεταμένες δυνατότητες του cloud της Amazon, όπως οι υπηρεσίες δεδομένων, η ανάλυση και η μηχανική μάθηση, επέτρεψαν στη Symantec να προσφέρει γρήγορα στους πελάτες ποιοτικό λογισμικό και χρήσιμα εργαλεία ασφαλείας, διατηρώντας παράλληλα την προστασία των δεδομένων της.

Ο Raj Patel, επικεφαλής του τμήματος Cloud Platform της Symantec, δήλωσε: «Η πρώτη μας προσέγγιση στον τομέα της μηχανικής απαιτεί μια εξαιρετικά κλιμακούμενη και αξιόπιστη υποδομή, η οποία βοηθά την ομάδα μας να παρέχει ταχύτερους χρόνους στην αγορά και να διασφαλίζει ότι η ασφάλεια παραμένει η κορυφαία μας προτεραιότητα. Η Symantec δεσμεύεται να προστατεύει τη γενιά cloud μέσω των κορυφαίων προϊόντων ασφαλείας μας καθώς και την αξιοποίηση του cloud για την παροχή των υπηρεσιών μας. Η εμπειρία της AWS που εξυπηρετεί μερικούς από τους πιο σημαντικούς επιχειρηματικούς πελάτες ήταν ένα μεγάλο κίνητρο για να παρθεί η παρούσα απόφαση, καθώς θα μας βοηθήσει να εκτελέσουμε με αρτιότητα τα επιχειρηματικά σχέδια και τα στρατηγικά πλάνα της εταιρείας μας».

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166