Η Symantec επιλέγει το AWS για να τροφοδοτήσει την ασφάλεια του cloud της

Η Symantec επιλέγει το AWS για να τροφοδοτήσει την ασφάλεια του cloud της

Η Symantec επιλέγει το AWS για να τροφοδοτήσει την ασφάλεια του cloud της.

Η Amazon Web Serices (AWS) ανακοίνωσε ότι η εταιρεία Cyber ​​Security Symantec έχει επιλέξει την πλατφόρμα της για την παροχή ασφάλειας cloud στους πελάτες της και πλέον η παρούσα κίνηση μεταφράζεται ως στρατηγικής σημασίας, για πολλούς και διάφορους λόγους, αφού κατά κάποιον τρόπο αυτή η συνεργασία θα ισχυροποιηθεί περαιτέρω με το πέρασμα των καιρών.

Σύμφωνα με την Amazon, η σχέση μεταξύ των δύο εταιρειών θα είναι μακροπρόθεσμη και αμφίδρομη, επιπλέον η συγκεκριμένη ενέργεια της Symantec σηματοδοτεί μια σημαντική επιχειρησιακή κίνηση που αναδεικνύει ακόμη παραπάνω τις επιχειρησιακές δυνατότητες του AWS.

Οι εκτεταμένες δυνατότητες του cloud της Amazon, όπως οι υπηρεσίες δεδομένων, η ανάλυση και η μηχανική μάθηση, επέτρεψαν στη Symantec να προσφέρει γρήγορα στους πελάτες ποιοτικό λογισμικό και χρήσιμα εργαλεία ασφαλείας, διατηρώντας παράλληλα την προστασία των δεδομένων της.

Ο Raj Patel, επικεφαλής του τμήματος Cloud Platform της Symantec, δήλωσε: «Η πρώτη μας προσέγγιση στον τομέα της μηχανικής απαιτεί μια εξαιρετικά κλιμακούμενη και αξιόπιστη υποδομή, η οποία βοηθά την ομάδα μας να παρέχει ταχύτερους χρόνους στην αγορά και να διασφαλίζει ότι η ασφάλεια παραμένει η κορυφαία μας προτεραιότητα. Η Symantec δεσμεύεται να προστατεύει τη γενιά cloud μέσω των κορυφαίων προϊόντων ασφαλείας μας καθώς και την αξιοποίηση του cloud για την παροχή των υπηρεσιών μας. Η εμπειρία της AWS που εξυπηρετεί μερικούς από τους πιο σημαντικούς επιχειρηματικούς πελάτες ήταν ένα μεγάλο κίνητρο για να παρθεί η παρούσα απόφαση, καθώς θα μας βοηθήσει να εκτελέσουμε με αρτιότητα τα επιχειρηματικά σχέδια και τα στρατηγικά πλάνα της εταιρείας μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας