Έπιπλα εξωτερικού χώρου. Ποια ταιριάζουν στις ανάγκες σου;

Η Ελλάδα κατέχει τον τίτλο της πιο όμορφης χώρας και όχι άδικα εφόσον έχει από τα καλύτερα κλίματα. Έχει λιακάδα τις περισσότερες μέρες του χρόνου, έχει από τα πιο όμορφα τοπία, και τα περισσότερα μέρη της βρέχονται από θάλασσα. Ποιος δεν θα επιθυμούσε να ζει σε μία τέτοια χώρα, να μπορεί να απολαμβάνει στη βεράντα του ή στο κήπο του, αυτό τον ωραίο ζεστό καιρό. Ειδικά την άνοιξη και το καλοκαίρι που γεννιέται η φύση, ακόμα και αν κατοικείς στην πόλη, σου έρχονται αρώματα και μυρωδιές από τα λουλούδια και τα δέντρα που ανθίζουν και βγάζουν καρπούς. Τι καλύτερο λοιπόν από το να κάτσεις στον κήπο σου ή τη βεράντα σου, πρωί ή βράδυ μαζί με φίλους, να χαλαρώσεις, να κουβεντιάσεις, να πιεις ένα καφέ.

Πολλοί όμως είναι εκείνοι που θέλουν να αγοράσουν επιπλα κηπου & εξωτερικού χώρου για να απολαύσουν αυτές τις στιγμές και αναρωτιούνται ποιο είναι εκείνο το υλικό που θα αντέξει τις διάφορες καιρικές συνθήκες, όπως ήλιο, βροχή, κρύο. Πλέον όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται για κατασκευή εξωτερικών επίπλων είναι τέτοια ώστε να αντέχουν και να διαρκούν αρκετά χρόνια. Η επιλογή από εκεί και πέρα είναι δική σας, με βάση το γούστο σας, το χρηματικό ποσό που επιθυμείτε να διαθέσετε, την αρχιτεκτονική του σπιτιού, τα τετραγωνικά μέτρα και πολλά ακόμα κριτήρια ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Προσωπικά το αγαπημένο μου υλικό είναι το rattan με wicker. Το rattan είναι ένα είδος φοίνικα και το wicker είναι μια συγκεκριμένη διαδικασία κατασκευής επίπλου. Το wicker είναι η πλέξη των υλικών που γίνεται στα έπιπλα. Τα υλικά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αυτή τη διαδικασία είναι φυσικά, όπως το bamboo και το φυσικό rattan ή συνθετικά όπως το συνθετικό rattan. Το συνθετικό rattan είναι αυτό που χρησιμοποιείται περισσότερο σε έπιπλα εξωτερικού χώρου γιατί έχει μεγαλύτερη ανθεκτικότητα στην ακτινοβολία και τις υπόλοιπες καιρικές συνθήκες, με αποτέλεσμα να αντέχει για πολλά χρόνια.

Αν και εσείς έχετε κάποιο αγαπημένο υλικό και επιθυμείτε να αποκτήσετε έπιπλα φτιαγμένα με αυτό ή παρ’ όλο όλο που δεν έχετε αποφασίσει ακόμα, επιθυμείτε να αγοράσετε έπιπλα για τη βεράντα σας ή το κήπο σας, μπορείτε να δείτε τα προϊόντα της εταιρείας epilegin.gr. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα ή το κατάστημα της και να διαλέξετε το έπιπλο που ταιριάζει στα κριτήρια σας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας