Έρχονται οι ομαδικές βιντεοκλήσεις στο WhatsApp τους επόμενους μήνες

Έρχονται οι ομαδικές βιντεοκλήσεις στο WhatsApp τους επόμενους μήνες

Έρχονται οι ομαδικές βιντεοκλήσεις (Group video calling) στο WhatsApp τους επόμενους μήνες, λέει το Facebook.

Το WhatsApp αναμφισβήτητα χαρακτηρίζεται ώς μια από τις μεγαλύτερες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων παγκοσμίως και χρησιμοποιείται σχεδόν από 1 δισεκατομμύριο χρήστες περίπου.

Η πλατφόρμα του WhatsApp είχε προσθέσει το πολυπόθητο χαρακτηριστικό τον βιντεοκλήσεων από χρήστη σε χρήστη τον Νοέμβριο του 2016 και λόγω της δημοτικότητας που είχε η εφαρμογή στις αναδυόμενες αγορές, όπως και στην Ευρώπη, το χαρακτηριστικό γνώρισε γρήγορα τεράστια απήχηση από το ευρύ κοινό, χωρίς η εταιρεία να καταβάλει ιδιαίτερη προσπάθεια για το επίτευγμα αυτό.

Ωστόσο υπήρξαν άμεσες άμεσες με την αδελφική του εταιρεία, το Messenger του Facebook και το Skype που ανήκει στην Microsoft. Ωστόσο, σε αντίθεση με το Skype, το Hangouts, το Duo, το Messenger και μερικές άλλες υπηρεσίες, η WhatsApp δεν είχε τη δυνατότητα ομαδικών βιντεοκλήσεων, κάτι που θεωρούνταν αγκάθι για τους χρήστες που το χρησιμοποιούσαν.

Ωστόσο αυτή η κατάσταση πρόκειται να αλλάξει, όπως ανακοίνωσε σήμερα το Facebook στην παγκόσμια διάσκεψη F8, ως εκ τούτου η εταιρεία δεν μοιράστηκε πολλές πληροφορίες για το καινούργιο χαρακτηριστικό γνώρισμα που θα προστεθεί στην πλατφόρμα της.

Η συγκεκριμένη λειτουργία ήταν ένα από τα πολυπόθητα στοιχεία που θα αναβάθμιζαν στο έπακρο την πλατφόρμα του WhatsApp, και αρκετός κόσμος ζητούσε από την εταιρεία να προβεί σε αυτό το εγχείρημα, κάτι που τελικά θα συμβεί στους επόμενους μήνες και προφανώς θα είναι μια ευπρόσδεκτη προσθήκη στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας