ΑρχικήGadgetΗ Oculus εισήγαγε πολιτική επιστροφής χρημάτων για Rift και Gear VR

Η Oculus εισήγαγε πολιτική επιστροφής χρημάτων για Rift και Gear VR

Η Oculus εισήγαγε πολιτική επιστροφής χρημάτων για Rift και Gear VR.

Η Oculus ανακοίνωσε μια νέα πολιτική επιστροφής χρημάτων για τα παιχνίδια και τις εφαρμογές που αγοράζονται είτε με το Rift headset , είτε με το Samsung Galaxy Gear VR.

Μία σπουδαία κίνηση που εξέπληξε τον κόσμο ήταν η περικοπή των τιμών κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Η συνέχεια της πολιτικής αυτής είναι πιθανό μέρος μιας στρατηγικής για τη μείωση του φραγμού εισόδου για ανθρώπους που είναι νέοι στην εικονική πραγματικότητα. Προσφέροντας επιστροφές χρημάτων, οι άνθρωποι μπορεί να είναι πιο πρόθυμοι να δοκιμάσουν νέους τίτλους.

Η πολιτική διαφέρει για τις δύο πλατφόρμες. Στο Rift, οι τίτλοι είναι επιλέξιμοι για επιστροφές εντός 14 ημερών από την αγορά και λιγότερο από δύο ώρες παιχνιδιού και στο Gear VR, είναι επιλέξιμες εντός τριών ημερών από την αγορά και λιγότερο από 30 λεπτά παιχνιδιού. Σύμφωνα με τη σελίδα υποστήριξης της Oculus , μπορείτε να μεταβείτε στις Ρυθμίσεις και έπειτα στον Λογαριασμό και να ζητήσετε επιστροφές μέσω του Ιστορικού αγορών σας.

Αν θέλετε επιστροφή χρημάτων, αλλά δεν πληροίτε τις απαιτήσεις που αναφέρονται στην πολιτική, μπορείτε ακόμα να επικοινωνήσετε με την Υποστήριξη Oculus και να ζητήσετε με μη αυτόματο τρόπο μία τέτοια διαδικασία, αλλά είναι καθαρά στη διακριτική ευχέρεια της εταιρείας αν θα το δεχτεί ή όχι, όμως εσείς δεν έχετε να χάσετε τίποτα, ζητήστε το κι ότι θέλει ας γίνει.

Η Oculus σημειώνει στην ιστοσελίδα της ότι η επεξεργασία της επιστροφής δεν πρέπει να διαρκέσει περισσότερο από πέντε ημέρες.

Σας συμβουλεύω να μην πράττεται τακτικά αυτή τη μέθοδο αν δεν υπάρχει λόγος με σκοπό να εξαπατήσετε την εταιρεία, διότι πολύ απλά αν η υOculus υποπτευθεί ύποπτες δραστηριότητες θα σας βάλει στη μαύρη λίστα των επιτήδειων και όταν κάποια στιγμή θα έχετε πραγματικά ανάγκη η πόρτα θα είναι ερμητικά κλειστή για εσάς. Οπότε δείξτε υπευθυνότητα και σύνεση για να εκμεταλλευτείτε τα οφέλη αυτή της προσφοράς.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166