ΑρχικήΟικονομίαFacebook Messenger: Μπορείτε να στέλνετε ή να λαμβάνετε χρήματα μέσω PayPal

Facebook Messenger: Μπορείτε να στέλνετε ή να λαμβάνετε χρήματα μέσω PayPal

Facebook Messenger: Μπορείτε να στέλνετε ή να λαμβάνετε χρήματα μέσω PayPal.

Το Facebook Messenger προχώρησε σε ένα τολμηρό βήμα επιτρέποντας στους χρήστες να στέλνουν και να λαμβάνουν χρήματα μέσω PayPal, ανακοίνωσε η εταιρεία.

Οι χρήστες με λογαριασμό PayPal μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Facebook Messenger για να κάνουν πληρωμές peer-to-peer (P2P) κάτι που αναμένεται να ξεκινήσει στις 20 Οκτωβρίου αρχικά για τους πολίτες των ΗΠΑ. Χρησιμοποιώντας το Messenger, οι χρήστες μπορούν να στείλουν χρήματα σε έναν φίλο, πατώντας το μπλε εικονίδιο συν, και επιλέγοντας το PayPal ως πηγή χρηματοδότησής τους.

Η παρούσα κίνηση ανοίγει επιλογές πληρωμής για περισσότερα από 1,2 δισεκατομμύρια άτομα που χρησιμοποιούν το Facebook Messenger. Το Facebook προώθησε ένα παρόμοιο χαρακτηριστικό στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων που επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν πληρωμές μεταξύ τους με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα το 2015, προφανώς όμως ήταν περιορισμένο για ορισμένες χώρες.

Νωρίτερα φέτος ο γίγαντας των κοινωνικών μέσων δικτύωσης έχει επεκτείνει τη συγκεκριμένη λειτουργία έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να στέλνουν χρήματα σε ομάδες ανθρώπων, κάνοντάς το ακόμα πιο λειτουργικό και θα καταστεί ιδιαίτερα χρήσιμο για φιλανθρωπικές ενέργειες, πλην όλων των άλλων.

Για εκείνους που προτιμούν να χρησιμοποιούν το PayPal, πλέον τους ανοίγεται η κερκόπορτα για περαιτέρω χρήσεις, εξαιρουμένου των συμβατικών μεθόδων, όπως για τις συνηθισμένες αγορές σε διαδικτυακά καταστήματα.

Επιπλέον, το PayPal εισάγει ένα bot εξυπηρέτησης πελατών για την εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων, οπότε οι χρήστες μπορούν να ζητήσουν αμέσως οποιαδήποτε βοήθεια σε τυχόν κόλλημα ή πρόβλημα.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166