ΑρχικήΕφαρμογέςΤο Facebook Messenger βρισκόταν εκτός λειτουργίας σήμερα τα ξημερώματα

Το Facebook Messenger βρισκόταν εκτός λειτουργίας σήμερα τα ξημερώματα

Το Facebook Messenger βρισκόταν εκτός λειτουργίας σήμερα τα ξημερώματα με χιλιάδες χρήστες της εξαιρετικά δημοφιλούς εφαρμογής συνομιλίας να μην έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία εκείνη τη στιγμή.

Φαίνεται ότι τα θέματα ξεκίνησαν γύρω στης 02:00 π.μ. σήμερα το πρωί με τους χρήστες στην Αυστραλία να εμφανίζονται να αντιμετωπίζουν μεγαλύτερη δυσκολία από τα προβλήματα.

Ο ανιχνευτής Down Detector, ένας ανεξάρτητος ιστότοπος που παρακολουθεί τις κοινωνικές αναφορές γύρω από ορισμένα θέματα για την ανίχνευση δυσλειτουργιών στα social media σε όλο τον κόσμο, έχει αναφέρει χιλιάδες αναφορές σχετικά με το ζήτημα.

Αυτήν τη στιγμή δεν είναι σαφές τι προκαλεί τα προβλήματα, αλλά ορισμένοι χρήστες επισημαίνουν ότι η εφαρμογή συνεχίζει να λειτουργεί ελαττωματικά μετά την ενημέρωση στο iOS 11.

Ένας ιδιοκτήτης smartphone της Apple δήλωσε: “Όταν ανοίγω το messenger μου εμφανίζει μια μαύρη οθόνη μετά από λίγα δευτερόλεπτα στο iPhone μου”.

Ενώ άλλος πρόσθεσε: “Μόλις ανοίγω την εφαρμογή απλώς κλείνει αυτόματα. Προσπάθησα να ενημερώσω το iOS στο τηλέφωνό μου, έπειτα πάλι να το ενεργοποιήσω / απενεργοποιήσω και και στη συνέχεια να το κάνω απεγκατάσταση και να το επανεγκαταστήσω το messenger ξανά, αλλά εξακολουθεί να συμβαίνει το ίδιο πράγμα.”

Επίσης στο Twitter αρκετός κόσμος εκφράζει τη δυσαρέσκειά τους και διαμαρτύρονται για θέματα δυσλειτουργιών με την εφαρμογή του Facebook, αλλά προφανώς πέρα βρέχει και ακόμη δεν έχει βρεθεί η χρυσή τομή για να επιλύσει το ζήτημα.

Ένα άλλο tweet αποκάλυψε “Όποιος άλλος έχει πρόβλημα με την εφαρμογή @facebook messenger στο iOS 11.0.να αφήσει από κάτω ένα σχόλιο “, και δια μαγείας εμφανίστηκαν άπειρα μηνύματα από παραπονεμένους χρήστες.

Θεωρήθηκε ότι η επανεγκατάσταση της εφαρμογής ίσως να επίλυε αυτό το χάος, αλλά οι χρήστες του Messenger λένε ότι αυτό δεν λειτουργεί.

Ένας χρήστης που προσπάθησε αυτήν την επιδιόρθωση είπε: “Η κατάργηση της εγκατάστασης και η επανεγκατάσταση μου επέστρεψε μόνο για λίγα λεπτά την πρόσβαση και ξανά μετά τα ίδια. Επιστροφή στο πρόβλημα.”

Η Apple κυκλοφόρησε αυτήν την ενημερωμένη έκδοση για το blockbuster την Τρίτη με την προσθήκη ενός πλήθους χαρακτηριστικών σε iPhones και iPads.

Αυτές περιλαμβάνουν ενημερώσεις για τους Χάρτες, Siri και Apple Pay μαζί με ένα νέο κέντρο ελέγχου και επιλογές φωτογραφιών.

Σίγουρα δεν ήταν μια καλή εβδομάδα για το Facebook και για την υπηρεσία WhatsApp που επίσης υπήρξαν διακοπές λειτουργίας οι οποίες ώθησαν τους χρήστες να μην έχουν πρόσβαση στην εφαρμογή.

Δεν είναι η πρώτη φορά τις τελευταίες εβδομάδες που οι χρήστες που λένε πως το WhatsApp παρουσιάζει συνεχώς διακοπές.

Στα τέλη Αυγούστου, το WhatsApp πέρασε μία τεράστια κρίση αφού χιλιάδες χρήστες δεν μπορούσαν να εισέλθουν στο application που κράτησε λίγες ώρες.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166