ΑρχικήΨυχαγωγίαGamesFor Honor Season 3 αναλυτική ενημέρωση νέοι ήρωες, χάρτες και πολλά άλλα

For Honor Season 3 αναλυτική ενημέρωση νέοι ήρωες, χάρτες και πολλά άλλα

For Honor Season 3 αναλυτική ενημέρωση νέοι ήρωες, χάρτες και πολλά άλλα.

Η Ubisoft αποκαλύπτει το Grudge & Glory πως είναι κάτι το ξεχωριστό, διότι έχει προσθέσει αρκετά σημαντικά στοιχεία τα οποία το κάνουν να ξεχωρίζει από τις προηγούμενες εκδόσεις. Αρχικά η εταιρεία αποκαλεί τη νέα σεζόν ως τη μεγαλύτερη ενημέρωσή του για το παιχνίδι, φέρνοντας νέους ήρωες, χάρτες και ένα σωρό σπουδαία πρόσθετα τα οποία είναι βέβαιο πως θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό χρήστη.

Συγκεκριμένα οι gamers θα μπορούν να παίζουν ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι τύπου τουρνουά, μονομαχίας και 1 vs 1, στα οποία οι ανταγωνιστές και οι τελικοί παίκτες στα κορυφαία σημεία θα κερδίζουν αποκλειστικές ανταμοιβές.

Εν τω μεταξύ, οι νέοι ήρωες: ο Highlander και ο Gladiator , ενώνουν τους ήρωες του Shinobi και του Centurion από την προηγούμενη σεζόν .

Ο Highlander έρχεται με τη φατρία των Viking που χειρίζεται ένα τεράστιο claymore που τους δίνει δίνοντας του αναμφισβήτητα μια εντυπωσιακή έκταση και με τη δυνατότητα να εναλλάσσονται μεταξύ επιθετικών και αμυντικών μορφών στη μάχη. Από την άλλη πλευρά, η συμμετοχή στην ομάδα των Knight είναι ο Μονομάχος. Που είναι μια πολύ ευκίνητη κατηγορία με χαμηλή πανοπλία, αλλά με μεγαλύτερο μετρητή αντοχής και μειωμένους χρόνους δροσιάς.

Και οι δύο νέοι ήρωες θα είναι διαθέσιμοι για τους κατόχους For Honor Season 3 στις 15 Αυγούστου, με τους τακτικούς παίκτες να έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν πιστώσεις (credits) εντός του παιχνιδιού από τις 22 Αυγούστου. Οι ήρωες είναι το μόνο περιεχόμενο που είναι κλειδωμένο, με όλα τα υπόλοιπα περιεχόμενα να φτάνουν δωρεάν σε όλους τους παίκτες.

To The season έρχεται επίσης με δύο νέους χάρτες, το Sentinel και το Viking Village, που χαρακτηρίζουν ολοκαίνουργους περιβαλλοντικούς κινδύνους για τους οποίους πρέπει να προσέξουμε, εκτός από τους αντιτιθέμενους παίκτες φυσικά.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166