Το επόμενο Apple Watch μπορεί να έχει κυτταρική συνδεσιμότητα

Το επόμενο Apple Watch μπορεί θα έχει κυτταρική συνδεσιμότητα

 

Το επόμενο Apple Watch μπορεί να έχει κυτταρική συνδεσιμότητα, σωστά διαβάσατε δεν είναι κάποια οφθαλμική πλάνη.

Ο επόμενος μήνας σίγουρα θα διαφέρει από τους υπόλοιπους κατά πολύ,διότι ο ερχομός του θα φέρει ένα σπουδαίο γεγονός και σε τούτο θα είναι υπεύθυνη η Apple με το έξυπνο εφεύρημα της. Η εταιρεία αναμένεται να ανακοινώσει τρία νέα iPhones, μαζί με ένα νέο Watch. Σύμφωνα με μια έκθεση του Mark Gurman του Bloomberg , το έξυπνο ρολόι θα είναι διαθέσιμο σε μια κυτταρική παραλλαγή, με μόντεμ LTE από την Intel.

Εικάζεται και πιθανολογείται πως η τρίτη σειρά ρολογιών που φέρει την κωδική ονομασία Apple Watch Series 3, θα μπορούσε να καθυστερήσει μέχρι και τα τέλη του 2017, παρόλη την διαβεβαίωση της μαμάς εταιρείας ότι όλα θα πάνε καλά,χωρίς να υπάρξει κάποια χρονοτριβή, επειδή πολύ απλά κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και με την προηγούμενη έκδοση.

Τώρα όσον αφορά την τιμολόγηση δεν υπήρξε κάποια αναφορά στο επίσημο ανακοινωθέν που εξέδωσε η Apple, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Κολοσσός της τεχνολογίας θα χρεώνει $ 130 για την κινητή συνδεσιμότητα σε ένα iPad, οπότε πιθανότατα θα είναι τουλάχιστον κάπως ακριβούτσικο και θα απευθύνεται σε γερά βαλάντια.

Επιπλέον ένα σημαντικό χαρακτηριστικό είναι ότι το Apple Watch θα μπορεί να πάρει δεδομένα από το iPhone μέσω της συνδεσιμότητας 4G και θα την μετατρέψει σε μια πραγματικά αυτόνομη συσκευή. Οι πελάτες θα μπορούν να το χρησιμοποιούν για ροή μουσικής, iMessages και άλλα, χωρίς να χρειάζεται να μεταφέρουν μαζί τους τα κινητά τηλέφωνα.

Οφείλω να επισημάνω ότι όταν κατά το παρελθόν είχα κάνει review για το LG Watch Sport , το οποίο έχει κυτταρική σύνδεση, εντυπωσιάστηκα με το πόσο βολικό είναι να έχει ο χρήστης ένα τέτοιο χαρακτηριστικό. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς η Apple θα το έχει εφαρμόσει και τι είδους οφέλη θα προσφέρει στον τελικό καταναλωτή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας