Geotab Truck, η τηλεματική λύση για τη διαχείριση στόλων βαρέων οχημάτων

Geotab Truck, η τηλεματική λύση για τη διαχείριση στόλων βαρέων οχημάτων

Η Geotab είναι μια γνωστή εταιρεία που ειδικεύεται στις λύσεις IoT (ελληνικά Διαδίκτυο των Πραγμάτων) για την διασύνδεση ηλεκτρικών οχημάτων, και όχι μόνο. Σήμερα προέβη σε μία εντυπωσιακή ανακοίνωση για το νέο της δημιούργημα που ονομάζεται Geotab Truck. Αναπτύχθηκε για την ευρωπαϊκή αγορά και για τη διαχείριση στόλων βαρέων οχημάτων με απώτερο σκοπό να υποστηρίξει τις μεταφορικές εταιρείες να βελτιώσουν την παραγωγικότητα των στόλων τους, βελτιστοποιώντας την αποτελεσματικότητα τους, αλλά και για να αυξήσουν την ασφάλεια των οδηγών και παράλληλα να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις συμμόρφωσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, διότι πλέον έχουν αυστηροποιηθεί πάρα πολύ οι κανονισμοί μετά την θέσπιση του GDPR (γενικός κανονισμός για την προστασία των δεδομένων).

Geotab Truck

Το Geotab Truck προσφέρει μια ανοιχτή, πλήρως προσαρμόσιμη ψηφιακή πλατφόρμα που βασίζεται κατά κόρον σε μία βάση δεδομένων που είναι πλημμυρισμένη με άπειρες πληροφορίες για να διευκολύνουν στο έπακρο την μετακίνηση των φορτηγών, χωρίς να χρειάζεται επί της ουσίας ο οδηγός να κάνει και πολλά πράγματα, παρά μόνο να εποπτεύει παθητικά το σύστημα. Αυτό το νέο προϊόν αποτελείται από τη συσκευή Geotab GO, σε συνδυασμό με υλικολογισμικό (Hardware) και λογισμικό (Software) που αναπτύχθηκε ειδικά για να καλύψει τις ανάγκες των διαχειριστών στόλου φορτηγών και βαρέων οχημάτων στη Γηραιά Ήπειρο.

Αυτή η νέα λύση που αναπτύχθηκε από την Geotab έχει την θετική ιδιότητα να προσφέρει σχεδόν σε πραγματικό χρόνο πρόσβαση σε δεδομένα των οχημάτων και των οδηγών. Έτσι, επί της ουσίας δίνει μια επισκόπηση στοιχείων, όπως η ταυτοποίηση του προγράμματος οδήγησης με το οποίο κινείται το όχημα, την αυτόματη απομακρυσμένη οδήγηση, την κατάσταση του ταχογράφου και άλλα πολλα. Επίσης το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του Geotab Truck είναι ότι εξαλείφει εντελώς την χειροκίνητη διαχείριση πληροφοριών στο σύστημα, βοηθώντας τους διαχειριστές στόλου να έχουν μια ενιαία και ενοποιημένη άποψη όλων των οχημάτων που κινούνται ταυτόχρονα.

Τέλος, χάρη στο ψηφιακό οικοσύστημα που ανέπτυξε η Geotab, όλοι όσοι διαχειρίζονται τους στόλους θα μπορούν να επεκτείνουν τις λειτουργίες της λύσης Geotab Truck, μεταβαίνοντας απλά στο Geotab Marketplace, όπου θα είναι δυνατή η εύρεση εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα, όπως και διάφορα πρόσθετα για το λογισμικό και υλικολογισμικό της εταιρείας ποπυ βασίζονται σε κάμερες και αισθητήρες για πιο ενδελεχή παρακολούθηση των κινητών περιουσιακών στοιχείων, δηλαδή τα φορτηγά.

Ο Fabio Saiu, Διευθυντής της Geotab Italia και ο Ευρωπαίος Διευθυντής της Geotab Leasing and Renting, ανέφερε: Αξιοποιώντας την αποδεδειγμένη ηγεσία μας στη βιομηχανία βαρέων οχημάτων στη Βόρεια Αμερική, είμαστε στην ευχάριστη θέση να στραφούμε τώρα στην ευρωπαϊκή αγορά, προσφέροντας την ευελιξία και την ασφάλεια που μπορεί να παρέχει η τηλεματική και η ανάλυση δεδομένων. Η επέκταση των υπηρεσιών της Geotab στον τομέα της HGV ήταν το επόμενο λογικό βήμα στην πορεία ανάπτυξης μας στην Ευρώπη. Ο βασικός στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να παρέχουμε στους πελάτες μας τη δυνατότητα να αποκομίσουν τη μέγιστη αξία από τις επενδύσεις τους στη διαχείριση του στόλου τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας