Γιατί στηρίζω τους ομοφυλόφιλους (Gay, Lesbian, LGBT) βίντεο

Γιατί στηρίζω τους ομοφυλόφιλους (Gay, Lesbian, LGBT) βίντεο

Δείτε παρακάτω το βίντεο

Ο λόγος που κάνω το συγκεκριμένο βίντεο είναι γιατί θέλω να περάσω ορισμένα μηνύματα, ιδιαίτερα σε εκείνους που νομίζουν πως τα πάντα είναι δεδομένα και αυτονόητα στη ζωή, κάτι που προφανώς δεν ισχύει σε καμία περίπτωση και πρέπει πάντα να είμαστε δίπλα στους αδύναμους ανθρώπους, ούτως ώστε να μη ζουν περιθωριοποιημένοι.

Συγκεκριμένα υπάρχουν πολλά ομοφυλόφιλα άτομα που ζουν στην επαρχία και βιώνουν σκληρές καταστάσεις, γιατί τυχαίνει να είναι διαφορετικοί, ιδίως εκείνοι που είναι θηλυπρεπής και γίνονται το κόκκινο πανί για τους δήθεν μάγκες που δεν αρέσκονται σε αυτό το θέαμα, και εν τέλει να τους κοροϊδεύουν, με αρνητική συνέπεια αυτή η καταπίεση να συσσωρεύεται με την πάροδο των ετών και κάποια στιγμή να φτάνουν σε αδιέξοδο τα θύματα ετούτης της απαράδεκτης συμπεριφοράς.

Μην ξεχνάτε πως ο κόσμσος στην επαρχία είναι αρκετά σκληρός και έχει μία τελείως διαφορετική κουλτούρα από εκείνους που ζουν στην πρωτεύουσα την Αθήνα και τη συμπρωτεύουσα τη Θεσσαλονίκη, δηλαδή η διαφορετικότητα δεν γίνεται εύκολα αποδεκτή από την πλειοψηφία των ανθρώπων, αλλά ευτυχώς όχι από όλους.

Παρόλο που η ελληνική κοινότητα έχει κάνει άλματα προόδου αναφορικά με τη δυναμική της, εν αντιθέσει με το παρελθόν που κανένας δεν της έδινε σημασία, και ήταν καταδικασμένη να προσπαθεί με άνισα μέσα να πετύχει το ακατόρθωτο, δηλαδή να ακουστεί η φωνή της και επιτέλους ετούτοι οι άνθρωποι να πάρουν το σεβασμό που τους αξίζει. Εν ολίγοις να έχουν ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα με τους υπόλοιπους συμπολίτες στην Ελλάδα, χωρίς να τυγχάνουν ιδιαίτερης μεταχείρισης.

Ωστόσο, ακόμη και τη σήμερον ημέρα δεν έχουν εκλείψει εκείνα τα περιστατικά που τα βλέπεις και απορείς, και λες πως γίνεται ορισμένοι να είναι τόσο σκληροί απέναντι σε κάποιους άλλους, απλά γιατί τους αρέσει το ίδιο φύλο, λες και είναι υποχρεωμένοι να απολογούνται για το τι πρέπει να κάνουν στην προσωπική τους ζωή. Με λίγα λόγια ας σταθούμε με ανιδιοτέλεια δίπλα σε αυτήν την ευαίσθητη κοινωνική ομάδα.