ΑρχικήΟικονομίαGoogle και Salesforce υπέγραψαν σπουδαία στρατηγική συνεργασία

Google και Salesforce υπέγραψαν σπουδαία στρατηγική συνεργασία

Google και Salesforce υπέγραψαν σπουδαία στρατηγική συνεργασία.

Η Google και η Salesforce ανακοίνωσαν σήμερα ότι έχουν επισυνάψει μεταξύ τους μια σημαντική στρατηγική εταιρική σχέση που στοχεύει στην αύξηση της αξίας των πελατών τους.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η Salesforce σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει την υποδομή του Google Cloud Platform ως προτιμώμενο συνεργάτη για να προωθήσει τη διεθνή επέκταση του του τεχνολογικού γίγαντα. Η Google, από την πλευρά της, θα καταστήσει τη Salesforce ως τον προτιμώμενο πάροχο CRM για την πώληση των υπηρεσιών cloud.

Επιπλέον, η Salesforce εργάζεται για την ενσωμάτωση των δεδομένων της με την υπηρεσία παραγωγικότητας G Suite της Google, έτσι ώστε οι κοινόι πελάτες να έχουν τη δυνατότητα για πιο εύκολη πρόσβαση στις πληροφορίες Salesforce στο Gmail, στο Google Sheets και σε άλλα προϊόντα. Οι κοινόι πελάτες θα μπορούν επίσης να συνδέσουν το λογισμικό πωλήσεων και μάρκετινγκ της Salesforce με το Google Analytics 360, την πληρωμένη έκδοση της δημοφιλούς υπηρεσίας αναλυτικών στοιχείων.

Είναι μια κίνηση και από τις δύο εταιρείες για να ανταγωνιστούν καλύτερα τις άλλες επιχειρήσεις, ειδικά τη Microsoft, η οποία προσφέρει επίσης στους πελάτες μια σειρά από παρόμοιες υπηρεσίες όπως εφαρμογές για πωλήσεις, μάρκετινγκ και παραγωγικότητας που ανταγωνίζονται σθεναρά τις προσφορές της Google.

Ο Ryan Aytay, εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Salesforce για την ανάπτυξη επιχειρηματικών και στρατηγικών λογαριασμών στην εταιρεία, δήλωσε ότι οι ενσωματώσεις της εταιρείας με το λογισμικό παραγωγικότητας της Google είναι βαθύτερες από εκείνες με το Office 365 της Microsoft κάποτε. Αυτό το βάθος ολοκλήρωσης είναι ένα από τα πράγματα που οδήγησαν στην εταιρική σχέση. (Για να είμαστε σαφείς, η ενοποίηση του Office με την Salesforce συνεχίζουν να λειτουργούν και η εταιρεία φαίνεται απίθανο να τις εξαλείψει.)

Η συμφωνία μπορεί επίσης να βοηθήσει τους πελάτες της Salesforce στο G Suite – κάποιες επιλέξιμες επιχειρήσεις να μπορούν να χρησιμοποιούν το λογισμικό παραγωγικότητας της Google δωρεάν για ένα έτος στο πλαίσιο αυτής της εταιρικής σχέσης.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166