ΑρχικήSmartphonesGoogle Pixel 3: Διαρροή αποκαλύπτει 3 smartphones της Google για το 2018

Google Pixel 3: Διαρροή αποκαλύπτει 3 smartphones της Google για το 2018

Google Pixel 3: Διαρροή αποκαλύπτει 3 smartphones της Google για το 2018.

Η Google μόλις πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε το τελευταίο της smartphone Android, αλλά αναμφισβήτητα είναι γεγονός ότι ήδη εργάζεται σκληρά για τη δημιουργία και την ανάπτυξη της επόμενης γενιάς συσκευών Pixel και χάρη σε μια νέα διαρροή, ίσως να μάθουμε τι σχεδιάζει να πράξει ο γίγαντας των μηχανών αναζήτησης για το 2018.

Όπως συμβαίνει με κάθε τηλέφωνο Google Pixel μέχρι τώρα, οι διαρροές έχουν ξεκινήσει με τα εσωτερικά κωδικά ονόματα της εταιρείας του Mountain View για κάθε μια από τις συσκευές. Στο κύριο πιάτο αυτή τη φορά υπάρχουν τρεις από αυτές.

Σύμφωνα με μια έκθεση του Droid Life επικαλούμενη μια αξιόπιστη πηγή, η Google συνεχίζει να προσπαθεί να φτιάξει κάτι σπουδαίο για τα smartphones τρίτης γενιάς Pixel, και τα πρώτα ονόματα έχουν την ονομασία “Albacore”, “Blueline”, και “Crosshatch”.

Οι ισχυρισμοί των ανώνυμων αναφορών προκύπτουν από ένα πρόσφατο changelog του προγράμματος Android Open Source που αναφέρει το κωδικό όνομα Crosshatch.

Η λίστα περιλαμβάνει και επικεντρώνεται στα “Pixel και Qualcomm”, με κωδικές ονομασίες των προηγουμένων smartphone Pixel και το όνομα “Wahoo”, το οποίο, σύμφωνα με τα πρότυπα XDA, σχετίζεται με το ενιαίο kernal για το Pixel 2 και το Pixel 2 XL και όχι με μια νέα συσκευή.

Η έκθεση αναφέρει ότι δύο από αυτές τις συσκευές θα είναι οι premium εκδόσεις της Google για το 2018 και κατά πάσα πιθανότητα θα αντιστοιχεί στο Google Pixel 3 και το Pixel 3 XL.

Είναι ενδιαφέρον ότι η τρίτη συσκευή Pixel προορίζεται ως προϊόν “high-end” κατηγορίας και προφανώς θα μπορούσε να είναι η απάντηση της Google στο υπερσύγχρονο iPhone X της Apple. Η πηγή ανέφερε επίσης ότι η Google θα μπορούσε να κρύψει το σύστημά της ονοματοθεσίας για να σταματήσει τις μελλοντικές διαρροές, απλοποιώντας τις ονομασίες σε Α, Β και Γ.

Επίσης αξίζει να αναφέρουμε ότι όλες αυτές οι πληροφορίες δεν έχουν πιστοποιηθεί από τον επίσημο φορέα που δεν είναι άλλος από την Google, επιπλέον το Droid Life έχει καλό ιστορικό όταν πρόκειται για διαρροές των συσκευών Pixel, αφού κατά το παρελθόν έχει πέσει μέσα στον ακριβή σχεδιασμό της σειράς Pixel 2 πριν την επίσημη ανακοίνωσή τους .

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166