ΑρχικήΟχήματαΤο Google Street View κατέγραψε Γιαπωνέζα να πέφτει στο χαντάκι με το...

Το Google Street View κατέγραψε Γιαπωνέζα να πέφτει στο χαντάκι με το ποδήλατο

Το Google Street View κατέγραψε Γιαπωνέζα να πέφτει στο χαντάκι με το ποδήλατο.

Τα αυτοκίνητα του Google Street View χρησιμοποιούν την φωτογραφική μηχανή και την κάμερα για να τραβήξουν πανοράματα εικόνων που ξεπερνούν τα 5 εκατομμύρια σε μίλια του δρόμου και καλύπτουν χιλιάδες πόλεις σε όλο τον κόσμο.

Ως αποτέλεσμα, υπάρχουν πολύ λίγα μέρη στον κόσμο που κατάφεραν να ξεφύγουν από το άγρυπνο βλέμμα της Google, καθώς οι διαδραστικοί χάρτες της είναι ελεύθερα διαθέσιμοι να εξερευνηθούν από δισεκατομμύρια ανθρώπους, κάτι που χρησιμεύει για πολλούς επαγγελματικούς σκοπούς, πέρα από την ψυχαγωγία.

Περνώντας στο θέμα μας, ο λογαριασμός στο Twitter με την ονομασία @ichigoKJC είδε την παρούσα γκάφα ενώ έκανε ένα εικονικό ταξίδι στους δρόμους της Fujieda της Ιαπωνίας. Ενθουσιασμένος για να δει πώς ήταν η παλιά του κατοικία στις πιο πρόσφατες εικόνες Street View της Google, ο χρήστης παρατήρησε μια γυναικεία ποδηλάτη να έχει πέσει σε ένα χαντάκι βάθους περίπου 1 μέτρο.

Σε ένα tweet (ενσωματωμένο παρακάτω) που δημοσιεύτηκε την 1η Σεπτεμβρίου και έχει παραμείνει ιογενή, συγκεντρώνοντας πάνω από 50.000 χιλιάδες retweets και 80.000 likes, το ichigoKJC τεκμηριώνει την τυχαία, ξεκαρδιστική πτώση της γυναίκας με τέσσερις εικόνες που συλλαμβάνονται απευθείας από τους Χάρτες Google.

Το περιστατικό ξεκινάει με τη γυναίκα να ποδηλατεί με σιγουριά γύρω από μια γωνία, αγνοώντας τη μοίρα της.

Ίσως ως αποτέλεσμα της προσγείωσης στη λακκούβα να οφειλόταν στο όχημα της Google, αφού η ποδηλάτης μόλις εντόπισε ότι κινείται δίπλα της το αυτοκίνητο επιχείρησε να κινηθεί στην άκρη του δρόμου και φαίνεται να κατεβάζει το πόδι της για να πατήσει στο δρόμο, ούτως ώστε να σταθεροποιηθεί. Σε αυτό το σημείο το αυτοκίνητο Google Street View κάνει ελαφρώς προς τα δεξιά σε μια προσπάθεια αποφυγής της σύγκρουσης.

Παρ’ όλη τη φιλότιμη προσπάθεια του αυτοκινήτου να αποφύγει την άτυχη ποδηλάτρια, ήταν μάταιος κόπος, καθώς το κινούμενο όχημα του Street View κατά μήκος του δρόμου στην Tokigaya αποκαλύπτει πώς η γυναίκα έπεσε εντός της βαθιάς λακκούβας- καταλήγοντας να βρίσκεται κολλημένη πάνω στον παρακείμενο τοίχο.

Ευτυχώς, το αυτοκίνητο κατά την απομάκρυνση από το σημείο το περιστατικό δείχνει ότι το τρομαγμένο θύμα ανακάμπτει αρκετά γρήγορα από το στραπάτσο που υπέστη στα καλά του καθουμένου, πιθανώς με λίγους μώλωπες.

Αρκετές απαντήσεις στο αρχικό tweet υποστηρίζουν ότι οι εικόνες δείχνουν ότι η γυναίκα φορούσε λασπώδη παπούτσια και κατά συνέπεια γλιστρούσαν αφάνταστα, οπότε είχε μόνο τον εαυτό της να κατηγορήσει για την ανόητη ολίσθηση. Άλλοι χρήστες αμφισβήτησαν τα κίνητρά της, υποδηλώνοντας ότι ήταν ένα εξαιρετικά ενορχηστρωμένο κόλπο. Μπορείτε να κρίνετε μόνοι σας σε αυτό το σύνδεσμο Street View που δείχνει την αρχή της δοκιμασίας της γυναίκας.

Όποιος κι αν είναι ο λόγος, ο ποδηλάτης-ο οποίος έπεσε σε ένα χαντάκι ενώνει μια μακρά σειρά απο αστεία φαινόμενα του Google Street View. Πρόσφατα, ένας συμπολίτης ποδηλάτης φωτογραφήθηκε από το Street View, που χτύπησε άσχημα με το ποδήλατό του.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166