Γυαλί, Μαλλί και Παντελόνι Lee

Γυαλί, Μαλλί και Παντελόνι Lee

Πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η εμφάνιση και ιδίως τα μαλλιά σε έναν άντρα στην πρώτη γνωριμία; Μπορεί να επηρεάσει τη μετέπειτα εξέλιξη της σχέσης;

Το μαλλί και το ποτό κάνει τον άντρα τον σωστό. Το κούρεμα από τη μεριά του μπορεί να αποθεώσει ή να καταστρέψει συνολικά την πρώτη εντύπωση που αφήνει ένας άντρας στο πέρασμά του. Θα σου δώσω μερικά σημειολογικά παραδείγματα για να σου αποδείξω του λόγου το αληθές:

Μαλλιά υγιή, στιλπνά και χωρίς πιτυρίδα: Οι τάσεις περνάνε, αλλά το στυλ είναι αιώνιο. Αθλητικός politically correct τύπος με υγιές παρελθόν και καλά παιδικά χρόνια. Στα 90s αντιστάθηκες στον Κορκολή κι έκανες πιστολάκι κρυφά και μόνο κάνα δυο φορές.

Καραφλός (επειδή είχες αραίωση και αποφάσισες να βάλεις τέλος): Αξιοπρεπέστατο παλικάρι που παίρνεις πρωτοβουλίες όταν πρέπει. Απ’ έξω στύβεις την πέτρα, αλλά μέσα σου θρηνείς γοερά.

Μαλλιάς: Η ζωή είναι ένα τρένο που εσύ το χάνεις. Τουλάχιστον πάρε λίγο τις άκρες.

Μαλλιάς με καράφλα ή, αλλιώς, τραγουδιστής των Scorpions: Το τρένο σε πάτησε και δεν έχει αφήσει τίποτα όρθιο. Το μνημόσυνό σου θα γίνει στο Tithora.

Μαλλί τρέντικο: Αν έχεις περάσει τα 19, για να το υποστηρίξεις χρειάζεσαι skateboard και σηκωμένο γιακά στο πόλο, αλλά είσαι αρκετά μεγάλος για να γίνεις μέλος σε boyband. Ραντεβού στο επόμενο Fame Story.

Καρφάκια: Lost soul.

Ανταύγειες: Τακτικός θαμώνας μεσημεριανών πάνελ.

Μαλλί θείτσας: Στην ταυτότητά σου γράφει «εθνικός σταρ».

Μαλλί monkey business: Μπριτποπάς για πάντα. Διαδίδεις θεωρίες πως τα μπαράζ εκρήξεων στην Αγγλία τα προκάλεσαν οι Γάλλοι – όντως σιχαίνονται την αγγλική κουζίνα.

Άκου ρε μόρτη να σου πω και ένα ακόμη μυστικό που θα απογειώσει την εμφάνιση των μαλλιών σου, χωρίς να χρησιμοποιείς διάφορες λακ για να σταθεροποιηθούν οι τρίχες και χωρίς να βάζεις χημικές ουσίες στο κεφάλι σου, και φυσικά μιλάω για το λεμόνι, το οποίο μπορείς να το βρεις σε οποιοδήποτε οπωροπωλείο ή σούπερ μάρκετ της γειτονιάς σου.

Μάλιστα, εκτιμάται πως η τρίχα θα στερεοποιηθεί σε τέτοιο άκρο βαθμό με το λεμόνι που θα είναι σαν να έχεις κάνει ηλεκτροκόλληση στο κεφάλι σου.