Γυναίκες και αμφιφυλοφιλία, και αμφι-περιέργεια

Γυναίκες και αμφιφυλοφιλία, και αμφι-περιέργεια

Τι πιθανότητες υπάρχουν η υπέρτατη ανδρική φαντασίωση να γίνει πραγματικότητα; Το Texnologia.net δίνει τις απαντήσεις και μας καθησυχάζει!

Πολλές έρευνες έχουν δείξει ότι η πιο δημοφιλής φαντασίωση των αντρών είναι δύο, κατά βάση ετεροφυλόφιλες γυναίκες, να κάνουν sex. Και μόνο η ιδέα δύο γυναικείων, κορμιών να χαϊδεύονται είναι αρκετή για να πάρει φωτιά το κρεβάτι.

Και αν η φύση της γυναικείας αμφι-περιέργειας δεν έχει αποδειχτεί σε γενετικό επίπεδο, οι δημογραφικές έρευνες ρίχνουν φως στη συμπεριφορά των γυναικών: Σε ότι αφορά τον παιχνίδι με το ίδιο φύλο υπάρχουν τρεις ομάδες γυναικών που η συμπεριφορά τους συνδέεται με την ηλικία, την ωριμότητα και τις ερωτικές τους εμπειρίες.

Νεαρές γυναίκες

Στην πρώτη ομάδα ανήκουν γυναίκες ηλικίας 20 με 35 ετών που είναι σεξουαλικά ενημερωμένες, έχουν γνήσια επιθυμία να πειραματιστούν με τις αισθήσεις και την σεξουαλικότητά τους και σίγουρα θα πήγαιναν με μια άλλη γυναίκα είτε για την ευχαρίστηση ή για την εμπειρία. Οι γυναίκες αυτές δεν είναι λεσβίες και αντίθετα τις συναρπάζει η ιδέα ότι έτσι διεγείρουν έναν άντρα.

Μεγαλύτερες γυναίκες

Γυναίκες που είναι άνω των 35 ετών, παντρεμένες ή διαζευγμένες και πιθανότατα με παιδιά στην εφηβική ηλικία ή μεγαλύτερα φαίνεται πως έχουν περισσότερες πιθανότητες για να εκδηλώσουν ομοφυλοφιλικές τάσες. Έχουν απογοητευθεί από το αντρικό φύλο εξαιτίας μιας δυσάρεστης εμπειρίας και πλέον ψάχνουν κάποια συναισθηματική σχέση μακριά από άντρες.

Μολονότι οι γυναίκες που ανήκουν σε αυτή την ομάδα έχουν την τάση να αντιστρέφουν τελείως τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις και να γίνονται λεσβίες, ωστόσο το πιο πιθανό είναι ότι θα ξαναδείξουν ενδιαφέρον για τους άντρες όταν καλύψουν τις συναισθηματικές τους ανάγκες.

Έφηβες γυναίκες

Η τελευταία ομάδα είναι οι πολύ νεαρές γυναίκες από 14 έως 19 ετών που πάνε σχολείο ή πανεπιστήμιο. Το πορνό στο διαδίκτυο, , η σειρά “Sex and the City”, η ταινία “American Pie”, το δημόσιο φιλί της Μαντόνα με την Κριστίνα Αγκιλέρα και τη Μπρίτνι Σπίαρς έχουν δημιουργήσει ένα ευνοϊκό κλίμα για την εκδήλωση ομοφυλοφιλικών συμπεριφορών σε αυτή την ομάδα.

Οι νεαρές γυναίκες είναι τυπικά στρέιτ και πολύ δύσκολα θα προσχωρούσαν σε μια καθαρά λεσβιακή σχέση αφού αυτό θα ήταν πολύ αλλόκοτο δεδομένων των ερωτικών τους εμπειριών. Μπορεί να επιτρέπεται να χρησιμοποιήσουν λίγο γλώσσα, αλλά το οτιδήποτε παραπάνω είναι περιττό και ανεπιθύμητο.

Αμφιφυλοφιλία ή αμφι-περιέργεια;

Αμφιφυλοφιλία είναι, εξ ορισμού, η σεξουαλική και συναισθηματική έλξη που νιώθουμε απέναντι και στα δύο φύλα. Πολλές γυναίκες που θεωρούν ότι είναι στρέιτ συμμετέχουν σε μια κοινωνική τάση που τους ενθαρρύνει να πειραματιστούν και να εξερευνήσουν τις ομοφυλοφιλικές δραστηριότητες. Αυτή η συμπεριφορά ονομάζεται γενικά αμφι-περιέργεια επειδή αυτές οι γυναίκες δεν εντάσσουν — ή δεν αναγνωρίζουν — τους εαυτούς τους σαν πραγματικές αμφιφυλόφιλες.

Έχουν όλες οι γυναίκες αμφιφυλοφιλικές τάσεις;

Στη δεκαετία του ’40, ο Άλφρεντ Κίνσεϊ ανέτρεψε ότι είχε ειπωθεί μέχρι τότε με την περίφημη κλίμακα του σεξουαλικού προσανατολισμού. Ανακάλυψε ότι οι άνθρωποι δεν μπορούν να ενταχθούν ακριβώς στη μια ή την άλλη κατηγορία, δηλαδή δεν μπορούμε να πούμε με ακρίβεια αν κάποιος, και στην περίπτωση μας οι γυναίκες, είναι γκέι ή στρέιτ. Αυτό σημαίνει ότι οι περισσότεροι από εμάς είναι μπάι. Σήμερα, υπάρχει μια πιο σύγχρονη και εμπεριστατωμένη κλίμακα που ονομάζεται Πλέγμα Σεξουαλικού Προσανατολισμού του Κλάιν.

Όσον αφορά το θέμα αυτό, καμιά έρευνα δεν κατάφερε να εξάγει κάποια συμπεράσματα. Παρόλα αυτά, μια έρευνα που διεξήχθη από το Κέντρο Ελέγχου Ασθενειών και Πρόληψης αποκάλυψε ότι σχεδόν 6.9 εκατομμύρια Αμερικανίδες είπαν ότι είχαν σεξουαλική εμπειρία με άλλη γυναίκα και, μάλιστα, τα 2.7 εκατομμύρια ανέφεραν ότι η εμπειρία τους ήταν από τον περασμένο χρόνο. Σε μια πρόσφατη έρευνα του περιοδικού Marie Claire για τις σεξουαλικές προτιμήσεις, το 55% παραδέχτηκε ότι θα έκανε σεξ με μια άλλη γυναίκα, αρκεί να μην το μάθαινε ποτέ κανείς. Το αναγνωστικό κοινό του Marie Claire κυμαίνεται περίπου στις ηλικίες από 25 έως 35 ετών.

Η κοπέλα μου είναι αμφιφυλόφιλη ή απλά περίεργη;

Αν δεν το ξέρετε ήδη, μπορεί να μην το μάθετε ποτέ. Η σεξουαλική δραστηριότητα μιας γυναίκας με μια άλλη μπορεί να είναι πολύ αυθόρμητη, αλλά μια γυναίκα, γενικά, ξέρει πόσο μακριά είναι πρόθυμη να φτάσει. Φυσικά, οι οδηγίες αυτές είναι γενικές και δεν ισχύουν για κάθε περίπτωση. Ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος για να μάθετε αν η γυναίκα της ζωής σας κάνει σεξ και με γυναίκες, είναι να την ρωτήσετε, γιατί παρακολουθώντας απλά τα σημάδια, μπορεί να μπερδευτείτε και να βγάλετε λάθος συμπεράσματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας