ΑρχικήΟικονομίαΗ Amazon Prime έστειλε πάνω από πέντε δισεκατομμύρια είδη το 2017 στους...

Η Amazon Prime έστειλε πάνω από πέντε δισεκατομμύρια είδη το 2017 στους καταναλωτές

Η Amazon Prime έστειλε περισσότερα από πέντε δισεκατομμύρια είδη το 2017 στους καταναλωτές.

Η Amazon ισχυρίζεται ότι έστειλε περισσότερα από πέντε δισεκατομμύρια προϊόντα στο καταναλωτικό κοινό που τα αγόρασε μέσω της υπηρεσίας Prime delivery το 2017.

Τα νέα αποκαλύφθηκαν σε μια εταιρική ενημερωτική έκδοση που καλύπτει τις τελευταίες αναβαθμίσεις και επεκτάσεις στην συγκεκριμένη υπηρεσία.

Τα στοιχεία δείχνουν ότι περισσότερα μέλη του Amazon Prime προέρχονται από την Ινδία, έχοντας τους περισσότερους συνδρομητές από οποιαδήποτε άλλη χώρα και μάλιστα παραμένει ακόμη πρώτη από τότε που ξεκίνησε να λειτουργεί η υπηρεσία. Από την έναρξή της το 2016, η Prime έχει αναπτυχθεί σε πενταπλάσιο βαθμό στην Ινδία, καθιστώντας την ταχύτερα αναπτυσσόμενη αγορά της εταιρείας.

Η Amazon είδε επίσης μία εξίσου σημαντική ανάπτυξη στις ΗΠΑ, καθώς σύμφωνα με τους ερευνητές της Consumer Intelligence Research σχεδόν τα δύο τρίτα (63%) των πελατών της εταιρείας έχουν υπογράψει υπογράψει συμβόλαιο τύπου Prime – και ισοδυναμεί με περίπου 90 εκατομμύρια άτομα στις ΗΠΑ.

Ο συνολικός αριθμός των μελών της Prime σε όλο τον κόσμο παραμένει άγνωστος, αλλά ο αριθμός των νέων μελών που εγγράφηκαν στη συγκεκριμένη συνδρομή το 2017 ήταν τουλάχιστον 20 εκατομμύρια.

Η Amazon αποκάλυψε επίσης ότι η Amazon Prime επεκτάθηκε σε όλες τις βασικές αγορές το 2017, λειτουργώντας με απόλυτη επιτυχία στο Μεξικό, την Ολλανδία, το Λουξεμβούργο και τη Σιγκαπούρη.

Ο έξυπνος ομιλητής Amazon Echo επισημάνθηκε επίσης ότι γνώρισε τρομερές πωλήσεις, με την εταιρεία να ανακοινώνει ότι είχε πουλήσει δεκάδες εκατομμύρια τέτοιου είδους συσκευές με δυνατότητα Alexa παγκοσμίως κατά τη διάρκεια των εορτών (Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά).

Η 30 Δεκεμβρίου 2017 ήταν η μέρα ορόσημο για το Prime Vide , αφού ήταν ημέρα με την μεγαλύτερη κίνηση παρακολούθησης βίντεο του χρόνου σε όλο τον κόσμο με τεράστια διαφορά από τη δεύτερη μία πετυχημένη ημέρα για την εταιρεία.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166