Ο 2J ήταν ο πιο δημοφιλής YouTuber για το 2017 σε Ελλάδα και Κύπρο

Ο 2J ήταν ο πιο δημοφιλής YouTuber για το 2017 σε Ελλάδα και Κύπρο

Ο 2J ήταν ο πιο δημοφιλής YouTuber για το 2017 σε Ελλάδα και Κύπρο.

Αυτό που προξενεί μεγαλύτερη εντύπωση σχετικά με τα κατορθώματα του συγκεκριμένου YouTuber είναι το εξής παράδοξο, και τα δύο του κανάλια στο YouTube, το 2J και 2J Games βρίσκονται στην πρώτη και δεύτερη θέση αντίστοιχα,  βάσει συνδρομών που σχετίζεται αποκλειστικά με Ελληνικό περιεχόμενο. Σημείωση: Στη συγκεκριμένη μέτρηση δεν συμπεριλαμβάνονται εταιρικά κανάλια (όπως τηλεοπτικοί σταθμοί), μουσικοί, ή καλλιτέχνες.

Ένα στοιχείο που αξίζει να σημειωθεί αναφορικά με τον 2J είναι πώς αυτό το άτομο ξεκίνησε κυριολεκτικά από το μηδέν χωρίς να είναι κάποια γνωστή προσωπικότητα του θεάματος.

Βέβαια για να είμαστε αντικειμενικοί, οι μετρήσιμοι δείκτες μεταβάλλονται με ταχύτατους ρυθμούς στο διαδίκτυο, οπότε την καινούργια χρονιά του 2018 τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν δραματικά, και κάποιος άλλος YouTube να πάρει τη θέση του. Διότι δεν πρέπει να αγνοούμε το γεγονός πως υπάρχει και η προώθηση ή η διαφήμιση, κάτι που θα το έκανε κάθε σοβαρός επαγγελματίες που ασχολούνται με το αντικείμενο του.

Έτσι για την ιστορία, τη στιγμή που γράφεται το άρθρο, το κανάλι 2J έχει 891.508 συνδρομητές και 245.696.416 συνολικές προβολές (σε όλα του τα βίντεο), ενώ το δεύτερο κανάλι του που σχετίζεται με τα βιντεοπαιχνίδια, που φέρει την ονομασία 2J Games έχει 624.767 συνδρομητές και 163.191.505 συνολικές προβολές.

Μην ξεχνάτε πως μπορείτε να μας ζητήσετε να γράψουμε για οποιοδήποτε YouTuber επιθυμείτε, αρκεί να μην είναι άγνωστος/η και να έχει τουλάχιστον 50.000 συνδρομητές και άνω.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας