ΑρχικήΥπολογιστέςΗ AMD κυκλοφορεί τις τελευταίες ενημερώσεις driver για κάρτες γραφικών Radeon Pro

Η AMD κυκλοφορεί τις τελευταίες ενημερώσεις driver για κάρτες γραφικών Radeon Pro

Η AMD κυκλοφορεί τις τελευταίες ενημερώσεις driver για κάρτες γραφικών Radeon Pro.

Ο καταξιωμένος κατασκευαστής επεξεργαστών AMD κυκλοφόρησε το τελευταίο φάσμα ενημερωμένων προγραμμάτων οδήγησης για τις κάρτες γραφικών Radeon Pro, καθώς και νέα χαρακτηριστικά για την υπηρεσία απόδοσης.

Σήμερα, η εταιρία παρουσίασε το Radeon Pro Software Crimson ReLive Edition 17.10 για τις κάρτες γραφικών Radeon Pro WX 9100 και Radeon Vega Frontier Edition.

Προσανατολισμένη κυρίως στους προγραμματιστές, η ενημέρωση είναι μια βελτίωση των χαρακτηριστικών που προτάθηκαν από το το καλοκαίρι και πλέον έχει πάρει σάρκα και οστά αυτό το εγχείρημα. Προορίζεται να προσφέρει στους επαγγελματίες μια πληθώρα νέων σταθερών επιδόσεων και βελτιώσεων στα χαρακτηριστικά.

Υπάρχει επίσης μια μεγάλη εστίαση στις ροές εργασίας ανάπτυξης παιχνιδιών. Οι νέες αλλά προαιρετικές επιλογές Driver Options δίνουν στους προγραμματιστές την δυνατότητα να εναλλάσσονται μεταξύ των λογισμικών του Radeon Pro Software και του τελευταίου Radeon Software Crimson ReLive Edition για τα driver Radeon Pro στις κάρτες Radeon WX 9100 και Vega Frontier Edition.

Εκτός από αυτό, η εταιρεία προσφέρει προστασία από κακόβουλα λογισμικά με βελτιωμένη ασφάλεια. Οι κάρτες Radeon WX 9100 και Vega Frontier Edition διαθέτουν τώρα έναν επεξεργαστή AMD Secure που ενσωματώνεται στο σύστημα. Στην πραγματικότητα λειτουργεί δίπλα-δίπλα με το λογισμικό Radeon Pro και το χαρακτηριστικό της συσκευής Guard της Microsoft βοηθά να σταματήσει τις κακόβουλες επιθέσεις στα κομμάτια τους (ισχυρίζεται η εταιρεία) και ταυτόχρονα εξασφαλίζονται τα δικαιώματα ιδιοκτησίας που συνδέεται με τα γραφικά του χρήστη σε περίπτωση που κλαπεί.

Το Radeon Pro ReLive βελτιώθηκε επίσης και σε άλλους τομείς. Διαθέτει υψηλότερο μέγιστο bitrate εγγραφής (έως 100 Mbps), camera transparency, βελτιωμένες ειδοποιήσεις και βελτιωμένα στοιχεία ήχου.

Η εταιρεία έχει βελτιώσει επίσης την Radeon ProRender. η οποία είναι τώρα πιο ανταποκριτική, με διαδραστική απόδοση και βοηθά τους καλλιτέχνες να κάνουν τη δουλειά τους γρηγορότερα. Υποστηρίζει ότι η ενημερωμένη υπηρεσία μπορεί να παρέχει 29% ταχύτερη υπηρεσία απόδοσης από την προηγούμενη έκδοση.

Το ProRender έρχεται επίσης με διαθεσιμότητα ανοικτού κώδικα για προγραμματιστές και έχει ενσωματωθεί στο νέο MAXON Cinema 4D Release 19 (R19). Η ενσωμάτωση για το Modo του Foundry θα κυκλοφορήσει το 2018, επιβεβαίωσε η εταιρεία.

“Οι κάρτες Radeon Pro WX 9100 και Radeon Vega Frontier Edition υιοθετούν μια ολιστική προσέγγιση για την ασφάλεια με έναν εξειδικευμένο επεξεργαστή AMD Secure ενσωματωμένο στο σύστημα που συνεργάζεται με το Radeon Pro Software για να διευκολύνει την ολοήμερη ασφάλεια”, γράφει η εταιρεία σε μία ανάρτηση στο blog της ιστοσελίδα της.

“Ο ενσωματωμένος επεξεργαστής AMD Secure εκτελεί την επικύρωση του boot και του firmware, λειτουργεί παράλληλα με το Radeon Pro Software και το Microsoft Device Guard για να αποτρέψει τις κακόβουλες επιθέσεις κατά τη διάρκεια του τερματισμού λειτουργίας, ο επεξεργαστής AMD Secure συνεχίζει να εξασφαλίζει τη σύνδεση γραφικών IP.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166