ΑρχικήGadgetΗ Apple ανακοίνωσε ότι το HomePod δεν θα κυκλοφορήσει στην αγορά φέτος

Η Apple ανακοίνωσε ότι το HomePod δεν θα κυκλοφορήσει στην αγορά φέτος

Η Apple ανακοίνωσε σήμερα ότι ο έξυπνος ομιλητής HomePod δεν θα κυκλοφορήσει στην αγορά φέτος, αλλά στις αρχές του 2018.

Ο λόγος της καθυστέρησης προφανώς οφείλεται στην καλύτερη προετοιμασία της συσκευής, η οποία καλείται να ανταγωνιστεί τη σειρά Echo της Amazon, τη σειρά Home της Google και άλλους πολλούς έξυπνους ομιλητές που κυκλοφορούν σωρηδόν στο εμπόριο. Αν και η αγορά των smart speaker είναι σχετικά νέα, ο κόσμος δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον προς αυτό το προϊόν.

«Δυστυχώς δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι να κυκλοφορήσουμε επίσημα στο εμπόριο το HomePod, το πρωτοποριακό ασύρματο ηχείο της Apple για το σπίτι, χρειαζόμαστε ακόμη περισσότερο χρόνο για να προετοιμαστούμε”, δήλωσε η Apple σε ανακοίνωσή της την Παρασκευή. “Θα ξεκινήσουμε αρχικά να το πουλάμε στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Αυστραλία στις αρχές του 2018 και έπειτα μετά από λίγο καιρό θα ακολουθήσουν και άλλες χώρες»

Η Apple έκανε το πρώτο ντεμπούτο του HomePod (καθαρά για λόγους επίδειξης) τον Ιούνιο στο ετήσιο συνέδριο ανάπτυξης του WWDC. Εκείνη την εποχή, η Apple δήλωσε ότι ο έξυπνος ομιλητής θα κυκλοφορούσε μέχρι το τέλος του 2017 για 349 δολάρια. Μόλις γίνει διαθέσιμο, το HomePod θα είναι σε θέση να κάνει τα ίδια πράγματα που μπορούν να κάνουν άλλοι βοηθοί AI, όπως η αναπαραγωγή μουσικής, η δημιουργία υπενθυμίσεων και ο έλεγχος έξυπνων οικιακών συσκευών.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166