Η Apple αποκάλυψε πόσο θα κοστίσει η επιδιόρθωση μιας ραγισμένης οθόνης iPhone X

Η Apple αποκάλυψε πόσο θα κοστίσει η επιδιόρθωση μιας ραγισμένης οθόνης iPhone X

Η Apple αποκάλυψε πόσο θα κοστίσει η επιδιόρθωση μιας ραγισμένης οθόνης iPhone X.

Η επισκευή και αντικατάσταση μιας ραγισμένης οθόνηςοθόνης στο iPhone X θα σας κοστίσει το εκπληκτικό χρηματικό ποσό των 320 ευρώ, σύμφωνα με την Apple.

Το τμήμα επισκευών της εταιρείας επιβεβαίωσε την παρούσα τιμολόγηση , η οποία είναι 110 ευρώ πιο ακριβή από την επισκευή της οθόνης για το πρόσφατο τηλέφωνο iPhone 8 Plus.

Αν είστε συνδρομητικό μέλος και πληρώνετε κάποιο είδος ασφάλισης του προγράμματος AppleCare + (140 ευρώ για δύο χρόνια κάλυψης), τότε θα χρειαστεί να καταβάλλεται μόνο 30 ευρώ για να επιδιορθώσετε την οθόνη σας.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι το iPhone X ξεκινάει από την τιμή των 999 ευρώ ήδη, οι πελάτες πιθανότατα θα θέλουν να βεβαιωθούν ότι έχουν μια ανθεκτική συσκευή smartphone και αν τελικά χρειάζεται να επιλέξουν να αγοράσουν κάποιο ασφαλιστικό πρόγραμμα της AppleCare για κάθε παν ενδεχόμενο.

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά στοιχεία του iPhone X είναι η λαμπρή OLED οθόνη που καταλαμβάνει ολόκληρο το μπροστινό μέρος της συσκευής. Η Apple αφαίρεσε το περίφημο κουμπί Home – και το Touch ID για να το καταστήσει πρακτικότερο κατά τα λεγόμενα της.

Αντ ‘αυτού, το iPhone X χρησιμοποιεί την κάμερα με το face ID να ξεκλειδώσει τη συσκευή ο χρήστης.

Οι διακομιστές της Apple πλημμυρίστηκαν με παραγγελίες. την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου, όταν το iPhone X έγινε διαθέσιμο για προπαραγγελία και όλα τα τηλέφωνα έχουν προγραμματιστεί να αποσταλούν στις 3 Νοεμβρίου.

Αγορά Smartphone, πώς επιλέγουμε κινητό τηλέφωνο, οδηγός

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας