ΑρχικήSmartphonesΗ Apple αποκάλυψε πόσο θα κοστίσει η επιδιόρθωση μιας ραγισμένης οθόνης iPhone...

Η Apple αποκάλυψε πόσο θα κοστίσει η επιδιόρθωση μιας ραγισμένης οθόνης iPhone X

Η Apple αποκάλυψε πόσο θα κοστίσει η επιδιόρθωση μιας ραγισμένης οθόνης iPhone X.

Η επισκευή και αντικατάσταση μιας ραγισμένης οθόνηςοθόνης στο iPhone X θα σας κοστίσει το εκπληκτικό χρηματικό ποσό των 320 ευρώ, σύμφωνα με την Apple.

Το τμήμα επισκευών της εταιρείας επιβεβαίωσε την παρούσα τιμολόγηση , η οποία είναι 110 ευρώ πιο ακριβή από την επισκευή της οθόνης για το πρόσφατο τηλέφωνο iPhone 8 Plus.

Αν είστε συνδρομητικό μέλος και πληρώνετε κάποιο είδος ασφάλισης του προγράμματος AppleCare + (140 ευρώ για δύο χρόνια κάλυψης), τότε θα χρειαστεί να καταβάλλεται μόνο 30 ευρώ για να επιδιορθώσετε την οθόνη σας.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι το iPhone X ξεκινάει από την τιμή των 999 ευρώ ήδη, οι πελάτες πιθανότατα θα θέλουν να βεβαιωθούν ότι έχουν μια ανθεκτική συσκευή smartphone και αν τελικά χρειάζεται να επιλέξουν να αγοράσουν κάποιο ασφαλιστικό πρόγραμμα της AppleCare για κάθε παν ενδεχόμενο.

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά στοιχεία του iPhone X είναι η λαμπρή OLED οθόνη που καταλαμβάνει ολόκληρο το μπροστινό μέρος της συσκευής. Η Apple αφαίρεσε το περίφημο κουμπί Home – και το Touch ID για να το καταστήσει πρακτικότερο κατά τα λεγόμενα της.

Αντ ‘αυτού, το iPhone X χρησιμοποιεί την κάμερα με το face ID να ξεκλειδώσει τη συσκευή ο χρήστης.

Οι διακομιστές της Apple πλημμυρίστηκαν με παραγγελίες. την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου, όταν το iPhone X έγινε διαθέσιμο για προπαραγγελία και όλα τα τηλέφωνα έχουν προγραμματιστεί να αποσταλούν στις 3 Νοεμβρίου.

Αγορά Smartphone, πώς επιλέγουμε κινητό τηλέφωνο, οδηγός

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166