ΑρχικήΔιαδίκτυοΤο Instagram γιορτάζει το Halloween και δίνει επιπλέον επιλογές στους χρήστες

Το Instagram γιορτάζει το Halloween και δίνει επιπλέον επιλογές στους χρήστες

Το Instagram γιορτάζει το Halloween και δίνει επιπλέον επιλογές στους χρήστες για να γίνουν πιο δημιουργικοί για το Halloween που πέφτει στις 31 Οκτωβρίου.

Η εφαρμογή “Κοινή χρήση φωτογραφιών και βίντεο” εισήγαγε μια νέα μορφή κάμερας που ονομάζεται “Superzoom”, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να μεγεθύνουν αυτόματα τις οθόνες τους με δραματική μουσική για ένα κωμικό αποτέλεσμα. Η λειτουργία βρίσκεται ανάμεσα στις επιλογές Boomerang και Rewind κάτω από το κουμπί εγγραφής της οθόνης και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ανάρτηση σε προσωπικούς λογαριασμούς στο Instagram ή να σταλεί απευθείας σε φίλους.

“Μπορείτε να κάνετε ένα Superzoom σε οτιδήποτε – τον εαυτό σας, το ανόητο πρόσωπο του φίλου σας ή ακόμα και το σάντουιτς που σκοπεύετε να φάτε”, έγραψε το Instagram σε μία δημοσίευση στο blog του.

Επιπλέον, η εταιρεία πρόσθεσε μερικά φίλτρα προσώπου και αυτοκόλλητα που είναι διαθέσιμα μέχρι την 1η Νοεμβρίου.

Επιπλέον η εταιρεία ανέφερε σε ανάρτηση στο blog της«Είτε σχεδιάζετε να δημιουργήσετε τρομακτικές δραστηριότητες με φίλους, είτε απλά για να περάσει η ώρα, σας δίνεται η ευκαιρία να γιορτάσετε το εορταστικό πνεύμα του Halloween, μπαίνοντας στο πνεύμα των αποκριών , και μετατρέποντας τον εαυτό σας σε ζόμπι».

Τα αυτοκόλλητα Halloween μπορούν επίσης να προστεθούν στις φωτογραφίες και τα βίντεο ως επιπλέον χαρακτηριστικό. Τα νέα εργαλεία δημιουργίας αποτελούν μέρος της τελευταίας ενημερωμένης έκδοσης του Instagram, έκδοση 20.0, διαθέσιμης στο iOS στο Apple App Store και στο Android στο Google Play.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166