ΑρχικήSmartphonesΗ Apple παραδέχτηκε ότι επιβραδύνει σκόπιμα την ταχύτητα των iPhones.

Η Apple παραδέχτηκε ότι επιβραδύνει σκόπιμα την ταχύτητα των iPhones.

Η Apple παραδέχτηκε ότι επιβραδύνει σκόπιμα την ταχύτητα των iPhones.

Η Apple επιβεβαίωσε ότι επιβραδύνει τα παλαιότερα iPhone που διαθέτουν μπαταρίες ιόντων λιθίου για να παρατείνει τη διάρκεια ζωής τους.

«Ο στόχος μας είναι να προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στους πελάτες, η οποία περιλαμβάνει συνολική απόδοση και παράταση της ζωής των συσκευών τους», ανέφερε ο γίγαντας της τεχνολογίας σε μια δήλωση του.

Οι μπαταρίες ιόντων λιθίου καθίστανται λιγότερο ικανές να παρέχουν συνεχές ποιοτικό ρεύμα στις συσκευές όταν βρίσκονται σε κρύες συνθήκες, όταν η στάθμη της μπαταρίας είναι χαμηλή και χρειάζεται φόρτιση ή όταν είναι απαρχαιωμένες, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε δυσλειτουργίες συσκευής των ηλεκτρονικών εξαρτημάτων.

«Πέρυσι δημιουργήσαμε ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα για τα iPhone 6, iPhone 6s και iPhone SE για να εξομαλύνουμε τις στιγμιαίες αποτυχίες της μπαταρίας και κατά συνέπεια να αποτρέψουμε την απροσδόκητη ανωμαλία που μπορεί να εμφανιστεί σε αυτές τις συσκευές. Πλέον έχουμε επεκτείνει αυτή τη δυνατότητα και στο iPhone 7 που λειτουργεί στο λειτουργικό σύστημα iOS 11.2 , και σχεδιάζουμε να προσθέσουμε τη συγκεκριμένη υποστήριξη και σε άλλα προϊόντα μας στο μέλλον», δήλωσε η Apple.

Η αντικατάσταση μιας παλιάς μπαταρίας με μια νέα θεωρείται ότι επιστρέφει το τηλέφωνο στην προηγούμενη του ταχύτητά , καθώς ο χρήστης του reddit, ο krazydavid επεσήμανε τη διαφορά στα αποτελέσματα μετά την αντικατάσταση της μπαταρίας στο iPhone 6 Plus. Για την παλιά του μπαταρία , οι δοκιμές στο Geekbench είχαν ως αποτέλεσμα βαθμολογίας 838 μονού πυρήνα και 1390 πολλαπλών πυρήνων. Με τη νέα μπαταρία, αυτά τα αποτελέσματα ανέβηκαν κατά πολύ, δηλαδή στα 1499 και 2579 αντίστοιχα.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166