Ο πρώην CFO της Nike εντάχθηκε στο διοικητικό συμβούλιο του Dropbox

Ο πρώην CFO της Nike εντάχθηκε στο διοικητικό συμβούλιο του Dropbox

Ο πρώην CFO της Nike εντάχθηκε στο διοικητικό συμβούλιο του Dropbox.

Η Dropbox εξέφρασε την ικανοποίησή της για την ένταξη του πρώην CFO της Nike, του Don Blair στο διοικητικό της συμβούλιο.

«Ο Blair έχει περισσότερο από τρεις δεκαετίες εμπειρίας στον τομέα της χρηματοοικονομικής σε παγκόσμια κλίμακα και θα υπηρετήσει επάξια τα συμφέροντα της εταιρείας, και πιθανό να μην υπάρχει καλύτερος από αυτόν για τη συγκεκριμένη θέση που θα εργαστεί», δήλωσε η Dropbox

Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο άτομο εργάστηκε προηγουμένως ως CFO στη Nike για 16 χρόνια, όπου τα έσοδα της εταιρείας τριπλασιάστηκαν και η αγοραία αξία της αυξήθηκε κατά 8%.

«Η Nike εδώ και πολύ καιρό ήταν πηγή έμπνευσης για εμένα και ήταν ξεκάθαρο από την πρώτη φορά που συναντήσαμε τον Don Blair ότι είναι ικανός πάνω στην επιχείρησή μας να οικοδομήσει μία τεράστια αυτοκρατορία» δήλωσε ο Drew Houston, Διευθύνων Σύμβουλος της Dropbox.

Ο Don Blair ήταν ανώτερος υπάλληλος της PepsiCo προτού να συμμετάσχει στη Nike και βρίσκεται επί του παρόντος στο διοικητικό συμβούλιο της Corning Incorporated, έως ότου αναλάβει καθήκοντα στη Dropbox.

«Ο Don Blair γνωρίζει πώς να οικοδομήσει μια βιώσιμη επιχείρηση για μακροπρόθεσμη βάση και προσβλέπουμε στην αξιοποίηση της εμπειρίας του καθώς συνεχίζουμε να μεγαλώνουμε την εταιρεία μας», δήλωσε ο Drew Houston.

Ο Don Blair πρόσθεσε επίσης: «Είμαι ενθουσιασμένος που συμμετέχω στην απίστευτα ταλαντούχα ομάδα στο Dropbox», δήλωσε ο Don Blair σε ένα σχόλιο του σχετικά με το θέμα. «Η η επωνυμία της Dropbox αντιπροσωπεύει απλά και συνάμα ισχυρά εργαλεία που βοηθούν τους ανθρώπους να απελευθερώσουν τη δημιουργικότητά τους, και είμαι εντυπωσιασμένος από τον τρόπο με τον οποίο η αποστολή της εταιρείας εμπνέει τόσο κόσμο.Τα προϊόντα τους φτάνουν ήδη σε εκατοντάδες εκατομμύρια χρήστες και η εταιρεία συνεχίζει να οδηγεί την καινοτομία. πάνω σε αυτό τον τομέα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας