ΑρχικήΕφαρμογέςΗ Apple θα ενοποιήσει την ανάπτυξη εφαρμογών iOS και macOS το 2018

Η Apple θα ενοποιήσει την ανάπτυξη εφαρμογών iOS και macOS το 2018

Η Apple θα ενοποιήσει την ανάπτυξη εφαρμογών iOS και macOS το 2018.

Η Apple ισχυρίζεται ότι με τη συγκεκριμένη στρατηγική θα επιτρέψει στους κατασκευαστές να δημιουργούν εφαρμογές που λειτουργούν το ίδιο σωστά είτε στην οθόνη αφής, όπως στο iPhone και το iPad, είτε και με το ποντίκι, για επιτραπέζιους υπολογιστές και laptop, σύμφωνα με το Bloomberg . Το σύστημα θα ενοποιήσει τα περιβάλλοντα ανάπτυξης για κάθε μία από τις σημαντικότερες πλατφόρμες υπολογιστών της Apple, iOS και macOS, επιτρέποντάς τους να επικεντρωθούν σε όλα τα gadgets και τις συσκευές της εταιρείας με μια ενιαία εφαρμογή, αντί να αναπτύσσει για κάθε μία ξεχωριστά όπως συνέβαινε μέχρι τώρα.

Σύμφωνα με το Bloomberg, η Apple σκοπεύει να προβεί στην παρούσα κίνηση (δηλαδή να καταστήσει τις εφαρμογές συμβατές για όλες τις συσκευές) μέσω ενημερώσεων για κάθε λειτουργικό σύστημα, αρχής γενομένης από την έκδοση iOS 12 και macOS 10.14, αντίστοιχα, (εκτός απροόπτου βέβαια).

Σαφώς με αυτό το τολμηρό εγχείρημα θα βγουν όλοι κερδισμένοι, ιδίως οι ευρέως διαδεδομένες εφαρμογές, που αναμφισβήτητα θα γνωρίσουν περισσότερες πωλήσεις.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166