ΑρχικήΨυχαγωγίαGamesΤο Call of Duty: WWII έχει ήδη πραγματοποιήσει πωλήσεις ύψους 1 δισ....

Το Call of Duty: WWII έχει ήδη πραγματοποιήσει πωλήσεις ύψους 1 δισ. Δολαρίων

Το Call of Duty: WWII έχει ήδη πραγματοποιήσει πωλήσεις ύψους 1 δισ. Δολαρίων.

Οι οπαδοί του Call of Duty έδειξαν για άλλη μία φορά την αγάπη τους γι’ αυτή τη γνωστή σειρά βιντεοπαιχνιδιών.

Η είσοδος του Call of Duty: WWII στην αγορά ήταν κάτι παραπάνω από θετική και μάλιστα οι δημιουργοί του τρίβουν τα χέρια τους από την ευχαρίστηση.

Στην πραγματικότητα έχει προκαλέσει ντελίριο σε πολλούς Gamers ανά την υφήλιο και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς, εν ολίγοις κατάφερε να φτάσει σε σε πωλήσεις, στο αστρονομικό ποσό του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων από τότε που ξεκίνησε, στις 3 Νοεμβρίου, για PlayStation 4, Xbox One και PC, σύμφωνα με την Activation.

Το Call of Duty: WWII πλέον θεωρείται το Video Game με τις περισσότερες πωλήσεις μέσα σε ένα έτος παγκοσμίως, παρόλο που τυγχάνει να είναι το 8ο στη σειρά των παιχνιδιών της εταιρείας. δηλαδή αντί να ακολουθήσει φθίνουσα πορεία, συνέβη ακριβώς αντίθετο.

Ωστόσο, ορισμένοι ειδικοί στον τομέα ισχυρίζονται ότι το Infinite Warfare του περσινού έτους παρουσίασε επιβράδυνση των πωλήσεων καθαρά από λάθος διαχείριση της εταιρείας. Μερικοί οπαδοί επικρίνουν την Call of Duty πως ξοδεύει πολύ χρόνο σε επιστημονικά φεστιβάλ, όπως για παράδειγμα, για την δημιουργία και την προώθηση του Call of Duty: WWII που σχετίζεται με τον Β παγκόσμιο πόλεμο, κάτι που για τον περισσότερο κόσμο δεν έχει απολύτως καμία αξία, αλλά προφανώς, όπως αποδείχθηκε από τους αριθμούς μάλλον έχουν άδικο.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166