Το Call of Duty: WWII έχει ήδη πραγματοποιήσει πωλήσεις ύψους 1 δισ. Δολαρίων

Το Call of Duty: WWII έχει ήδη πραγματοποιήσει πωλήσεις ύψους 1 δισ. Δολαρίων

Το Call of Duty: WWII έχει ήδη πραγματοποιήσει πωλήσεις ύψους 1 δισ. Δολαρίων.

Οι οπαδοί του Call of Duty έδειξαν για άλλη μία φορά την αγάπη τους γι’ αυτή τη γνωστή σειρά βιντεοπαιχνιδιών.

Η είσοδος του Call of Duty: WWII στην αγορά ήταν κάτι παραπάνω από θετική και μάλιστα οι δημιουργοί του τρίβουν τα χέρια τους από την ευχαρίστηση.

Στην πραγματικότητα έχει προκαλέσει ντελίριο σε πολλούς Gamers ανά την υφήλιο και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς, εν ολίγοις κατάφερε να φτάσει σε σε πωλήσεις, στο αστρονομικό ποσό του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων από τότε που ξεκίνησε, στις 3 Νοεμβρίου, για PlayStation 4, Xbox One και PC, σύμφωνα με την Activation.

Το Call of Duty: WWII πλέον θεωρείται το Video Game με τις περισσότερες πωλήσεις μέσα σε ένα έτος παγκοσμίως, παρόλο που τυγχάνει να είναι το 8ο στη σειρά των παιχνιδιών της εταιρείας. δηλαδή αντί να ακολουθήσει φθίνουσα πορεία, συνέβη ακριβώς αντίθετο.

Ωστόσο, ορισμένοι ειδικοί στον τομέα ισχυρίζονται ότι το Infinite Warfare του περσινού έτους παρουσίασε επιβράδυνση των πωλήσεων καθαρά από λάθος διαχείριση της εταιρείας. Μερικοί οπαδοί επικρίνουν την Call of Duty πως ξοδεύει πολύ χρόνο σε επιστημονικά φεστιβάλ, όπως για παράδειγμα, για την δημιουργία και την προώθηση του Call of Duty: WWII που σχετίζεται με τον Β παγκόσμιο πόλεμο, κάτι που για τον περισσότερο κόσμο δεν έχει απολύτως καμία αξία, αλλά προφανώς, όπως αποδείχθηκε από τους αριθμούς μάλλον έχουν άδικο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας