ΑρχικήSmartphonesΗ Apple ζητά συγγνώμη για την επιβράδυνση των iPhones και προσφέρει αντικαταστάσεις...

Η Apple ζητά συγγνώμη για την επιβράδυνση των iPhones και προσφέρει αντικαταστάσεις μπαταριών 29 $ έως τον Δεκέμβριο του 2018

Η Apple ζητά συγγνώμη για την επιβράδυνση των iPhones και προσφέρει αντικαταστάσεις μπαταριών 29 $ έως τον Δεκέμβριο του 2018.

Η Apple την περασμένη εβδομάδα παραδέχτηκε ότι πράγματι επιβράδυνε την ταχύτητα των iPhones για να προστατεύσει τη διάρκεια ζωής και την απόδοση των μπαταριών. Μετά από πολλές αγωγές και έρευνες από ξένες κυβερνήσεις, η Apple δημοσίευσε σήμερα μια απολογία συγγνώμης, χωρίς να μπεις στη διαδικασία για υπεκφυγές.

Ξεκινώντας από τα τέλη Ιανουαρίου 2018 και συνεχίζοντας μέχρι τον Δεκέμβριο του 2018, η Apple θα προσφέρει αντικαταστάσεις μπαταριών αξίας 29 δολαρίων για οποιοδήποτε μοντέλο iPhone 6 ή νεότερο. Η Apple θα κυκλοφορήσει επίσης μια ενημερωμένη έκδοση iOS στις αρχές του 2018 για να παράσχει πρόσθετες λεπτομέρειες για την υγεία των μπαταριών, συμπεριλαμβανομένης μιας ειδοποίησης ότι η μπαταρία δεν υποστηρίζει πλέον τις επιδόσεις της συσκευής.

Όσον αφορά τη συγνώμη, εδώ είναι η σχετική ενότητα:

Γνωρίζουμε ότι μερικοί από εσάς αισθάνεστε ότι η Apple σας άφησε ξεκρέμαστους. Ζητάμε συγγνώμη για αυτό. Ωστόσο υπήρξε παρεξήγηση σχετικά με το όλο ζήτημα, οπότε θα θέλαμε να σας διευκρινίσουμε και να σας ενημερώσουμε για κάποιες αλλαγές που θα κάνουμε. Πρώτα απ ‘όλα, δεν έχουμε πει ποτέ – ότι δεν κάναμε τίποτα για να μειώσουμε σκοπίμως τη ζωή οποιουδήποτε προϊόντος της Apple και δεν το αρνούμαστε.

Οι δείκτες επιδόσεων που παρέχονται από το Geekbench (η οποία ανήκει στην Primate Labs) ανέφερε ότι το εύρος της επιβράδυνσης της συσκευής θα μπορούσε να είναι αρκετά σημαντικό: Μια συσκευή που βαθμολογήθηκε με 2500 πόντους στη δοκιμασία του Geekbench την πρώτη μέρα λειτουργίας της, κάλλιστα θα μπορούσε να βαθμολογηθεί μόνο με 1.000 ή 1.500 πόντους μετά από ένα ή δύο χρόνια χρήσης, πόσο μάλλον όταν η ίδια η εταιρεία έχει επέμβει στη σκόπιμη επιβράδυνση των επιδόσεων της συσκευής για να προστατεύσει την μπαταρία.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166