ΑρχικήΕιδήσειςΗ BlackBerry θα κλείσει το κατάστημα εφαρμογών της στο τέλος του 2019

Η BlackBerry θα κλείσει το κατάστημα εφαρμογών της στο τέλος του 2019

Η BlackBerry θα κλείσει το κατάστημα εφαρμογών της στο τέλος του 2019, εντούτοις θα υποστηρίξει το BB10 για τουλάχιστον άλλα δύο χρόνια.

Η BlackBerry τελικά σκοπεύει να τερματίσει την κυκλοφορία και την υποστήριξη των παλιών λογισμιών της και σχεδιάζει να προβεί στο κλείσιμο ορισμένων υπηρεσιών της, παρακάτω μπορείτε να δείτε ποια θα είναι αυτά.

Συγκεκριμένα το κατάστημα εφαρμογών BlackBerry World θα κλείσει οριστικά στις 31 Δεκεμβρίου του 2019. Η τοποθεσία BlackBerry Travel θα τερματιστεί τον Φεβρουάριο του 2018. και η υπηρεσία τηλεφωνικής κλήσης Playbook θα κλείσει τον Μάρτιο του 2018.

Ωστόσο η εταιρεία υπόσχεται τουλάχιστον δύο ακόμη χρονιά πλήρης υποστήριξη για το BB10 και τουλάχιστον δύο ολόκληρα χρόνια πρόσβασης στο BlackBerry network για συσκευές BBOS.

Βέβαια αν αναρωτιέστε τι θα γίνει με το μέλλον του BlackBerry OS , του οποίου η πιο πρόσφατη έκδοση είναι το BlackBerry 10 (ή BB10), εδώ τα πράγματα περιπλέκονται λιγάκι, επειδή το τοπίο είναι τελείως ασαφές, διότι υπάρχουν φήμες πως η BlackBerry θα υιοθέτηση κάποια στιγμή ολοκληρωτικά το Android για τις συσκευές της. Στην παρούσα φάση έχουμε δει αρκετές συσκευές της BlackBerry να τροφοδοτούνται από το λειτουργικό σύστημα του Android, αφού πλέον η BlackBerry δεν είναι τηλεφωνική εταιρεία.

Η BlackBerry ανέφερε πριν λίγες μέρες ότι: Eξακολουθούν να υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι που χρησιμοποιούν στις συσκευές τους το BB10 και το BBOS, πολλές από τις οποίες είναι ήδη άνω των 10 ετών, οπότε σκοπεύουμε να βρούμε μία λύση πάνω σε αυτό το ζήτημα για να μην αφήσουμε ξεκρέμαστο αρκετό κόσμο.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166