ΑρχικήΟχήματαΜπορείτε να αγοράσετε μια Lamborghini για λιγότερο από 10 Bitcoins

Μπορείτε να αγοράσετε μια Lamborghini για λιγότερο από 10 Bitcoins

Μπορείτε να αγοράσετε μια Lamborghini για λιγότερο από 10 Bitcoins.

Η εκρηκτική άνοδος της αξίας των ψηφιακών νομισμάτων δημιούργησε μία νέα γενιά πλούσιων ανθρώπων που επένδυσαν νωρίς τα φυσικά τους χρήματα στο Bitcoin. Ωστόσο, τώρα αυτά τα τυχερά άτομα αντιμετωπίζουν ένα γιγαντιαίο πρόβλημα, δηλαδή πώς να ρευστοποιήσουν τον πλούτο τους ή έστω να αγοράσουν ακριβά πράγματα.

Μια υπηρεσία που ονομάζεται Moonlambos και εδρεύει στο Λονδίνο, συνδέεται εταιρικά με αντιπροσώπους αυτοκινήτων στις ΗΠΑ και την Ευρώπη, βοηθώντας τους να πουλήσουν Lamborghini με Bitcoin και Ethereum. Για όσους δεν μπήκαν αρκετά νωρίς στην φρενίτιδα του Bitcoin , μπορεί να είναι απογοητευτικό το γεγονός ότι μια Lamborghini Gallardo LP 570-4 SuperLeggera Coupe κοστίζει μόλις 9,72 Bitcoins (ή $ 170,000).

Ο Ivan Soto-Wright, ο ιδρυτής της Moonlambos λέει ότι βλέπει τη συγκεκριμένη υπηρεσία ως ένα πρώτο βήμα προς την προσφορά μιας πολύ μεγαλύτερης γκάμας επιλογών για το ηλεκτρονικό εμπόριο σε αυτή τη νέα κατηγορία καταναλωτών.

Ο Ivan πρόσθεσε επίσης ότι: Γνωρίζω αρκετά άτομα που έχουν στην κατοχή τους ένα σωρό bitcoins, και πολλοί από αυτούς ανησυχούν πραγματικά για το πώς θα τα ρευστοποιήσουν, οπότε εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να διευκολύνουμε την επίλυση αυτού του βασικού προβλήματος, δηλαδή πώς να ξοδέψει ο κόσμος τα κρυπτονομισματα του, χωρίς να μπλεχτεί σε περαιτέρω διαδικασίες και με ιδιαίτερη απλότητα.

Το Moonlambos είναι ένα νέο πρόγραμμα που εγκαινιάστηκε πρόσφατα από μια ευρύτερη πρωτοβουλία που ονομάζεται HODL . Ο Soto-Wright εξήγησε ότι ο HODL προσπαθεί να υιοθετήσει μια πιο ολιστική προσέγγιση στο οικοσύστημα των κρυπτονομισμάτων.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166