Η Blizzard φέρνει στο Overwatch έναν νέο ήρωα, την Brigitte

Η Blizzard φέρνει στο Overwatch έναν νέο ήρωα, τον Brigitte

Η Blizzard φέρνει στο Overwatch έναν νέο ήρωα, την Brigitte.

Η overwatch παίρνει έναν ακόμη νέο χαρακτήρα στο παιχνίδι του, καθώς γνωρίζει θερμή υποδοχή από το ευρύ κοινό, και κατά συνέπεια η εταιρεία θέλει να τους ανταμείψει με περισσότερα χαρακτηριστικά, δύο ολόκληρα χρόνια μετά το ντεμπούτο του το Μάρτιο του 2016. Ο Brigitte είναι ένας νέος πολεμιστής που έρχεται για να συμπληρώσει αυτό το μεγαλειώδες βιντεοπαιχνίδι.

Ο Brigitte είναι τώρα διαθέσιμος για δοκιμή στο Overwatch από τον διακομιστή Public Test Server (PTR), ωστόσο θα είναι πλήρες μέλος του παιχνιδιού σε υπολογιστή και κονσόλες τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Αυτή την ανανέωση που φέρνει το overwatch είναι ένα ιδιαίτερο τέχνασμα του τρόπου με τον οποίο η Blizzard Entertainment προσπαθεί να κρατήσει τους χρήστες της σε εγρήγορση, με νέο περιεχόμενο και χωρίς πρόσθετη χρέωση.

Η εταιρεία είναι σε θέση να το πράξει αυτό με ιδιαίτερη αποτελεσματικότητα εξαιτίας μέσω του μοντέλου games-as-a-service, όπου δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να αγοράσουν αντικείμενα, χαρακτήρες και άλλα στοιχεία, τόσο με πραγματικά χρήματα, όσο και δωρέαν, όπως συνέβη στην παρούσα φάση.

Αυτό το επιχειρηματικό μοντέλο που υιοθέτησε η Blizzard είναι αρκετά προσοδοφόρο, αφού την δίνει τη δυνατότητα να απελευθερώσει νέους χάρτες και χαρακτήρες στην Overwatch χωρίς τους χρεώνει.

Δεν μένει παρά να δούμε κατά πόσο θα αγαπηθεί από το ευρύ κοινό ο νέος χαρακτήρας που εισήγαγε η εταιρεία στο Overwatch. Θα σας κρατάμε ενήμερους για κάθε λεπτομέρεια που θα προκύψει τις επόμενες μέρες σχετικά με αυτό το θέμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας