Η BMW εξέδωσε μεγάλη ανάκληση των SUV για θέματα αερόσακου

Η BMW εξέδωσε μεγάλη ανάκληση των SUV για θέματα αερόσακου.

Η BMW αναγκάστηκε να μπει στη διαδικασία να εκδώσει ανάκληση σε περισσότερα από 85.000 αθλητικά οχήματα (SUV) στις ΗΠΑ λόγω ανησυχιών ότι μερικοί από τους αερόσακους που είναι τοποθετημένοι στα οχήματα ενδέχεται να μην διογκώνονται σωστά την ώρα του ατυχήματος.

Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία δήλωσε την Παρασκευή (13 Οκτωβρίου) ότι οι αερόσακοι που έχουν τοποθετηθεί στο μοντέλο X3 ενδέχεται να μην διογκωθούν σε περίπτωση σύγκρουσης, και προφανώς ετούτη η δυσλειτουργία να επηρεάσει τους επιβάτες των εμπρός καθισμάτων και αντί να τους βοηθήσει, ίσως να της στείλεις στον άλλο κόσμο.

Η ανάκληση καλύπτει το μοντέλο X3 που πωλήθηκε από το 2006 έως το 2010.

Η BMW δήλωσε στα κυβερνητικά έγγραφα που όφειλε να δώσει εξηγήσεις, ότι το επιφανειακό στρώμα των αερόσακων μπορεί να αναπτύξει ρωγμές που μπορούν να διακόψουν την ορθή λειτουργία τους κατά τη στιγμή της σύγκρουσης.

Αυτό μπορεί με τη σειρά του να προκαλέσει την απενεργοποίηση του μπροστινού αερόσακου, ενεργοποιώντας μια προειδοποιητική λυχνία. Αυτό το επιφανειακό υλικό που καλύπτει εξωτερικά τον αερόσακο είναι μέρος του συστήματος και δίνει την οδηγία πώς να φουσκώνει αν τα παιδιά βρίσκονται στο μπροστινό κάθισμα.

Η BMW λέει ότι δεν γνωρίζει τυχόν τραυματισμούς από το πρόβλημα. Είναι η τρίτη ανάκληση για το θέμα από το 2013.

Η εταιρεία θα ενημερώσει τους ιδιοκτήτες και τους αντιπροσώπους θα αντικαταστήσει το τους αερόσακους. Η ανάκληση αναμένεται να ξεκινήσει στις 20 Νοεμβρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας