ΑρχικήΟικονομίαΗ Cisco κατά πάσα πιθανότητα θα αγοράσει την BroadSoft

Η Cisco κατά πάσα πιθανότητα θα αγοράσει την BroadSoft

Η Cisco κατά πάσα πιθανότητα θα αγοράσει την BroadSoft.

Η Cisco φαίνεται να είναι κοντά στην απόκτηση της Αμερικανικής εταιρείας τηλεπικοινωνιών BroadSoft για περίπου 2 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με αναφορές.

Μια πηγή που προφανώς βρίσκεται μέσα στις διαπραγματεύσεις, δήλωσε ότι η συμφωνία θα μπορούσε να ανακοινωθεί δημοσίως το συντομότερο σήμερα ή αύριο, εκτός απροόπτου.

Μια τέτοια συμφωνία θα έβλεπε τη Cisco να απομακρύνεται σταδιακά από την πώληση των δρομολογητών (Router) και να διεισδύσει περισσότερο στην πώληση λογισμικού ενοποιημένων επικοινωνιών σε μεγάλες εταιρείες τηλεπικοινωνιών.

Τα μέσα ενημέρωσης υποστηρίζουν ότι πρόκειται για μια καλή κίνηση για τη Cisco, γνωρίζοντας ότι η παραδοσιακή επιχείρηση κατασκευής δρομολογητών βλέπει πτώση των εσόδων. Τον τελευταίο καιρό, η Cisco επικεντρώνεται στην ασφάλεια, το διαδίκτυο και το σύννεφο .

Εάν είναι επιτυχής η συγκεκριμένη εξαγορά, αυτή θα είναι η δεύτερη σημαντική αγορά της Cisco φέτος, αφού αγόρασε την AppDynamics για $ 3,7 δισ. πριν έξι μήνες τον Μάρτιο.

Ενώ η Cisco αρνήθηκε το αίτημα του Reuters για σχολιασμό, η BroadSoft αποφάσισε «να να μην απαντήσει αμέσως σε ένα αίτημα για σχολιασμό και προφανώς θα το κάνει αργότερα».

Η BroadSoft έχει την έδρα της στο Maryland και δημιουργεί λογισμικό και υπηρεσίες που παρέχονται κατά κύριο λόγο στους παροχείς υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας, σταθερής τηλεφωνίας και συνδρομητικής τηλεόρασης με ενοποιημένες επιλογές μέσω δικτύων πρωτοκόλλου Διαδικτύου.

Οι μεγαλύτεροι πελάτες της περιλαμβάνουν την Verizon Communications και την AT&T. Κατά το παρελθόν η BroadSoft προσπάθησε να πωλήσει την εταιρεία της απευθείας σε πελάτες της, αφού είναι γνωστό πως είχε καλές σχέσεις με τους τηλεπικοινωνιακούς εταίρους της, αλλά μάλλον δεν καρποφόρησε το σχέδιο.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166