ΑρχικήSmartphonesMicrosoft OTC Updater: Ενημερώστε τo Windows phone από τον υπολογιστή

Microsoft OTC Updater: Ενημερώστε τo Windows phone από τον υπολογιστή

Microsoft OTC Updater: Ενημερώσετε τo Windows phone από τον υπολογιστή.

Το Windows phone της Microsoft ενδέχεται να είναι εμπορικά νεκρό, αλλά η εταιρεία εξακολουθεί να προωθεί ενημερώσεις ασφαλείας και διορθώσεις σφαλμάτων για χρήστες που παραμένουν με τα Lumia και άλλα διάφορα smartphone με λειτουργικό σύστημα Windows.

Ο κατασκευαστής λογισμικού κυκλοφόρησε ένα νέο εργαλείο για για απλούς χρήστες, όπως και για επαγγελματίες των Windows που τους επιτρέπει να αναβαθμίσουν τα τηλέφωνά τους στην πιο πρόσφατη έκδοση του λειτουργικού συστήματος.

Κανονικά κατά την ενημέρωση ενός τηλεφώνου των Windows, είτε από το Windows Phone 8.1 είτε από τα Windows 10 Mobile, ο χρήστης πρέπει να κάνει λήψη και να εγκαταστήσει κάθε μεμονωμένη ενημέρωση ξεχωριστά, μέχρι να ενημερωθεί πλήρως. Προφανώς, καθώς συσσωρεύονται τα ανεκτέλεστα updates. η ενημέρωση των τηλεφώνων των Windows θα γίνει ολοένα και πιο κουραστική και ορισμένοι χρήστες ενδέχεται να σταματήσουν τη διαδικασία αναβάθμισης λόγω ταλαιπωρίας.

Η εφαρμογή, OTC updater, κάνει ακριβώς κάτι που διευκολύνει τη ζωή των χρηστών, δηλαδή ενημερώνει τα τηλέφωνα των Windows τα οποία είναι συνδεδεμένα απευθείας σε οποιοδήποτε υπολογιστή Windows με αυτήν την εφαρμογή εγκατεστημένη.

Προηγουμένως, το εργαλείο ανάκτησης συσκευών των Windows θα μπορούσε να λειτουργήσει άψογα σε αυτή τη διαδικασία, επιτρέποντας στους χρήστες να μεταβούν απευθείας στην πιο πρόσφατη ενημερωμένη έκδοση, όμως η Microsoft άλλαξε τη λειτουργικότητα της εφαρμογής, έτσι ώστε τώρα να επαναφέρει τους χρήστες στην έκδοση των Windows με την οποία είχαν αρχικά εγκατεστημένη στο smartphone τους.

Αυτό καθιστά τη νέα εφαρμογή – OTC Updater – τον μόνο τρόπο για να μεταβεί ο χρήστης απευθείας στην πιο πρόσφατη υποστηριζόμενη έκδοση του Windows 10 Mobile για τη συσκευή του. Επιπλέον αποδεικνύεται ότι αυτό το λογισμικό το κατεβάζει κάθε ξεχωριστή ενημέρωση ξεχωριστά, βέβαια αυτό εξαρτάται από τις ρυθμίσεις που έχει κάνει ο χρήστης.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166