ΑρχικήΕφαρμογέςΗ Delta Air Lines απέσυρε οριστικά την εφαρμογή Fly Delta for iPad

Η Delta Air Lines απέσυρε οριστικά την εφαρμογή Fly Delta for iPad

Η Delta Air Lines απέσυρε οριστικά την εφαρμογή Fly Delta for iPad.

Τα τελευταία δύο χρόνια, μία μεγάλη μερίδα πασίγνωστων εταιρειών αποφάσισε να σταματήσει οριστικά τη λειτουργία των εφαρμογών που απευθυνόταν αποκλειστικά για τις συσκευές iPad, υπέρ της καλύτερης εμπειρίας των πελατών τους στο διαδίκτυο, οπότε δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός που η Delta Air Lines έκανε αυτό το τολμηρό βήμα.

Η Delta Air Lines ανακοίνωσε σήμερα ότι διακόπτει οριστικά το Fly Delta for iPad, και πως τη θέση της παίρνει μία πιο εύχρηστη εφαρμογή που θα είναι φιλική προς όλα τα tablets, χαρίζοντας καλύτερη εμπειρία στο χρήστη. To Fly Delta for iPad δεν είναι πλέον διαθέσιμo στο App Store της Apple . Εναλλακτικά, οι χρήστες του iPad μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη βελτιστοποιημένη εφαρμογή Fly Delta (By Delta Air Lines, Inc), η οποία αναβαθμίζεται διαρκώς για να ανταποκριθεί καλύτερα σε όλες τις κινητές συσκευές.

Η απόφαση της Delta Air Lines φαίνεται να βασίζεται στην μειωμένη ανταπόκριση που είχε η εφαρμογή από το ευρύ κοινό, προφανώς γιατί το iPad δεν συγκαταλέγεται στις προτιμήσεις των καταναλωτών τα τελευταία δύο χρόνια. Σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έστειλε προς όλους τους πελάτες, η Delta Air Lines δήλωσε ότι τόσο η παρούσα εφαρμογή για κινητές συσκευές, όσο και ο δικτυακός τόπος της είναι ήδη πιο πλούσια σε χαρακτηριστικά από την αυτόνομη εφαρμογή για iPad και οι πελάτες ανέφεραν πως είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι.

Σε μια δήλωση η εταιρεία ανέφερε πως: Η Delta προέβη στη διακοπή της εφαρμογής για iPad ούτως ώστε να επικεντρωθεί στην παροχή συνεπούς εμπειρίας προς τους πελάτες μέσω άλλων καναλιών που χρησιμοποιούνται ευρέως από όλους τους χρήστες του διαδικτύου».

Η υπόδειξη για την αποδυνάμωση της χρήσης της εφαρμογής για tablet δεν προκαλεί έκπληξη, αφού οι πωλήσεις των tablet στο σύνολό τους , και κατ’ επέκταση το iPad έχουν μειωθεί δραματικά μετά το 2014.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166