ΑρχικήΕφαρμογέςΗ Duolingo εγκαινιάζει την εφαρμογή Tinycards για την αύξηση της μνήμης στο...

Η Duolingo εγκαινιάζει την εφαρμογή Tinycards για την αύξηση της μνήμης στο Android

Η Duolingo εγκαινιάζει την εφαρμογή Tinycards για την αύξηση της μνήμης στο Android.

Η Duolingo , η οποία χρηματοδοτήθηκε με αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό για να φέρει εις πέρας αυτό το τεράστιο έργο και είναι γνωστή για το φάσμα των online μαθημάτων εκμάθησης γλωσσών, η οποία πρόσφατα ξεκίνησε την λειτουργία αυτόματης απομνημόνευσης στο Android.

Η εταιρεία που εδρεύει στο Πίτσμπουργκ εισήγαγε για πρώτη φορά την εφαρμογή Tinycards στο iOS το περασμένο καλοκαίρι, αλλά τώρα κάνει διαθέσιμη την εφαρμογή σε εκατομμύρια περισσότερους ανθρώπους που έχουν εγκατεστημένο στο smartphone το Android.

Το Tinycards είναι ουσιαστικά μια εφαρμογή flashcard που χρησιμοποιεί επαναλαμβανόμενες αποστάσεις για να βοηθήσει τους χρήστες να απομνημονεύσουν ορισμένα χρήσιμα πράγματα για αυτούς. Αυτό θα μπορούσε να είναι μια γλώσσα ή οτιδήποτε άλλο τους φαίνεται χρήσιμο. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από τα υπάρχοντα flashcard decks ή να δημιουργήσουν τα δικά τους.

Η Duolingo ιδρύθηκε το 2011 και έχει αναδειχθεί ως μια από τις κορυφαίες πλατφόρμες μάθησης στο διαδίκτυο, αν και με ιδιαίτερη έμφαση στη γλώσσα – χρησιμοποιεί gamification για να βοηθήσει τους ανθρώπους να διαβάσουν, να ακούσουν και να μιλούν περισσότερες από 20 γλώσσες.

Η εταιρεία αύξησε το μετοχικό της κεφάλαιο μέσω χρηματοδοτήσεων από τα 100 εκατομμύρια δολάρια στα 700 εκατομμύρια δολάρια (τόσο εκτιμάται η χρηματιστηριακή της αξία) με υποστήριξη από μεγάλες εταιρίες VC, όπως το Google Capital. Την παρούσα στιγμή υπολογίζεται ότι έχει πάνω από 200 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως.

Το Tinycards, που είναι διαθέσιμο μέσω του διαδικτύου και της εφαρμογής για κινητά, είναι η πρώτη ανεξάρτητη εφαρμογή που κυκλοφόρησε η Duolingo και η εταιρεία ανέφερε ότι από την ίδρυση της εφαρμογής έχουν δημιουργηθεί περισσότερες από 200.000 πλατφόρμες flashcard, καλύπτοντας σχεδόν τα πάντα, από την ιστορία της τέχνης και την ανατομία, μέχρι τη γεωγραφία και το Pokémon.

Αξίζει να αναφέρουμε πως οι υπόλοιποι ανταγωνιστές δεν έχουν παρόμοια οικονομικά κεφάλαια και προφανώς η απόσταση μεταξύ της Duolingo και των υπολοίπων μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο, αφήνοντας πίσω ένα αγεφύρωτο χάσμα που λίγο δύσκολα θα καταφέρουν να την φτάσουν, αλλά ποτέ δεν πρέπει να λέμε ποτέ, γιατί στη ζωή τα όλα ανατρέπονται.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166