ΑρχικήΕιδήσειςΤο ίδρυμα του Michael Dell θα δωρίσει $36 εκατ για την επανοικοδόμηση...

Το ίδρυμα του Michael Dell θα δωρίσει $36 εκατ για την επανοικοδόμηση του Τέξας

Το ίδρυμα του Michael Dell δεσμεύεται να δωρίσει $36 εκατ για την επανοικοδόμηση του Τέξας, λόγω των μεγάλων καταστροφών που υπέστη από τον τυφώνα Harvey.

Μία σειρά από τεχνολογικές εταιρείες και ισχυρές προσωπικότητες που εδρεύουν κυρίως στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής έδειξαν το καλό τους πρόσωπο, θέλοντας να συνεισφέρουν, ο καθένας με τον τρόπο του, κατά βάση οικονομικά για να επανέλθει σε φυσιολογικά επίπεδα, η πολιτεία του Τέξας το συντομότερο δυνατόν.

Ο Michael Dell δεσμεύτηκε να χαρίσει μέχρι μέχρι 36 εκατομμύρια δολάρια μέσω του ιδρύματος του για να υποστηρίξει την ανακούφιση από τις καταστροφές καθώς και την πιο μακροπρόθεσμη ανακατασκευή των πλημμυρισμένων περιοχών.

Η Dell δήλωσε ότι το Ίδρυμα Michael και Susan Dell θα προσφέρει τη δωρεά για να βοηθήσει όλους εκείνους τους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από ετούτη την ανέλπιστη καταστροφή.

Αρχικά θα γίνει η μισή δωρεά άμεσα, ενώ τα υπόλοιπα 18 εκατομμύρια θα συγκεντρωθούν με τη μορφή καμπάνιας που θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του Σαββατοκύριακου, ελπίζοντας να καταφέρουν να πιάσουν αυτό το δύσκολο στόχο,.

“Αυτό είναι το σπίτι μας”, δήλωσε ο Dell, ο οποίος γεννήθηκε στο Χιούστον το 1965 και ξεκίνησε εκεί την διάσημη επιχείρηση πώλησης και αναβάθμισης υπολογιστών στην αίθουσα του Πανεπιστημίου του Τέξας. “Θα χρειαστούμε όλοι μαζί να συνεργαστούμε μακροπρόθεσμα για την ανοικοδόμηση των κοινοτήτων μας στο Τέξας”.

Δεδομένου ότι ο τυφώνας Harvey έφτασε στην ξηρά, και κατά συνέπεια στην ακτή του Τέξας πριν από μία εβδομάδα, μέσα από ένα ρεκόρ βροχοπτώσεων, οδηγώντας σε πρωτοφανείς πλημμύρες στο Χιούστον, κάτι που συγκλόνισε σχεδόν ολόκληρο τον πλανήτη.

Αρκετές τεχνολογικές εταιρείες έχουν δεσμευτεί πώς θα προσφέρουν χρήματα ή όσοι δεν έχουν τη δύναμη να το πράξουν απευθείας, θα μπουν στη διαδικασία να οργανώσουν εκστρατείες συγκέντρωσης χρημάτων ή οποιοδήποτε άλλο υλικό είναι απαραίτητο για τους ντόπιους που χρειάζονται βοήθεια.

Η Verizon υποσχέθηκε 10 εκατομμύρια δολάρια για τις προσπάθειες ανακούφισης, ενώ μια εκστρατεία του Facebook υπόσχεται να δωρίσει άλλα 10 εκατομμύρια δολάρια και μια εκστρατεία από την Google έφερε τουλάχιστον 2 εκατομμύρια δολάρια. Μικρότερες εταιρείες συνέβαλαν επίσης στις προσπάθειες ανακούφισης. Το PayPal δημιούργησε μια εκστρατεία ανασυγκρότησης από τις καταστροφές, η οποία παραιτείται από το κόστος επεξεργασίας πληρωμών με γνώμονα να τα παράσχει,σε αυτήν την προσπάθεια, ενώ ένας συνασπισμός νεοσύστατων επιχειρήσεων με έδρα το Ώστιν δημιούργησε τη δική τους δωρεά.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166