ΑρχικήΟικονομίαΗ εταιρία παρακολούθησης cloud Datadog αποκτά την πλατφόρμα διαχείρισης Logmatic.io

Η εταιρία παρακολούθησης cloud Datadog αποκτά την πλατφόρμα διαχείρισης Logmatic.io

Η εταιρία παρακολούθησης cloud Datadog αποκτά την πλατφόρμα διαχείρισης Logmatic.io.

Η Datadog, η εταιρεία που βρίσκεται πίσω από την υπηρεσία παρακολούθησης cloud για εφαρμογές και την υποδομή τους, έχει αποκτήσει Logmatic.io , μια πλατφόρμα διαχείρισης log που εδρεύει στη Γαλλία.

Ξεκίνησε από τη Νέα Υόρκη το 2010, η Datadog παρέχει ομάδες ανάπτυξης και λειτουργιών (DevOps) με τα εργαλεία για την παρακολούθηση όλων των τεχνολογιών, παρέχοντας πίνακες ελέγχου, ειδοποιήσεις και άλλες σχετικές πληροφορίες. Η εταιρία προσφέρει plugins για διάφορες πλατφόρμες, βάσεις δεδομένων και λειτουργικά συστήματα υποδομής cloud και υποστηρίζει μερικούς μεγάλους πελάτες όπως Intel, Samsung, Zendesk, Stripe, eBay και Target.

Η Datadog έχει συγκεντρώσει περίπου 150 εκατομμύρια δολάρια από την ίδρυσή της.

Το Logmatic.io, από την πλευρά του, έχει ως στόχο να βοηθήσει τους οργανισμούς να βελτιώσουν το λογισμικό και την απόδοση τους μέσω μιας πλατφόρμας διαχείρισης ημερολογίου που αναλύει δισεκατομμύρια σημεία δεδομένων κάθε μέρα για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση προβλημάτων εφαρμογών. Ξεκίνησε στο Παρίσι το 2014, το Logmatic.io ήταν μέρος του προγράμματος επιτάχυνσης της Microsoft στη γαλλική πρωτεύουσα πέρυσι και είχε συγκεντρώσει περίπου 1 εκατομμύριο δολάρια σε χρηματοδότηση.

Με το Logmatic.io κάτω από την πτέρυγα του, το Datadog είναι τώρα καλά εξοπλισμένο για να παρέχει στις εταιρείες έξυπνες” δυνατότητες “ανίχνευσης, διάγνωσης και αντιμετώπισης” των περισσότερων προβλημάτων που ενδέχεται να προκύψουν στις εφαρμογές. Έτσι, αντί να χρησιμοποιούν δύο υπηρεσίες, οι επιχειρήσεις θα μπορούν να χρησιμοποιούν μια ενιαία πλατφόρμα που προσφέρει τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων των αναλύσεων, της παρακολούθησης και των ειδοποιήσεων.

“Η ενσωμάτωση των αρχείων καταγραφής με την παρακολούθηση επιδόσεων APM (παρακολούθηση επιδόσεων εφαρμογών) και την παρακολούθηση της υποδομής που παρέχουμε ήδη αποτελεί σημαντικό βήμα στην εξέλιξη της κατηγορίας παρακολούθησης και ανάλυσης”, δήλωσε ο CEO της Datadog Olivier Pomel. “Η νέα μας ολοκληρωμένη πλατφόρμα θα απλοποιήσει την παρακολούθηση των σύγχρονων εφαρμογών που συχνά καλύπτουν τα σύννεφα, τα IoT και τις κινητές συσκευές. Επίσης θα ξεκλειδώσει νέες δυνατότητες AI και μηχανικής μάθησης για να βοηθήσει τους πελάτες να διαχειριστούν και να βελτιώσουν τις εφαρμογές και τις επιχειρήσεις τους ».

Η Logmatic.io αριθμεί σήμερα 20 υπαλλήλους και οι περισσότεροι από αυτούς θα συμμετάσχουν στον κόμβο R & D της Datadog στο Παρίσι. Ένας εκπρόσωπος της Datadog δήλωσε ότι είναι ήδη διαθέσιμη μια “ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης αρχείων καταγραφής” για να “επιλέξουν” πελάτες.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166