ΑρχικήΟικονομίαΗ Google εγκαινιάζει την Tez στην Ινδία, μια νέα εφαρμογή ψηφιακών πληρωμών...

Η Google εγκαινιάζει την Tez στην Ινδία, μια νέα εφαρμογή ψηφιακών πληρωμών για iOS και Android

Η Google εγκαινιάζει την Tez στην Ινδία, μια νέα εφαρμογή ψηφιακών πληρωμών για iOS και Android

Όπως ήταν ευρέως αναμενόμενο, η Google παρουσίασε τη νέα υπηρεσία κινητής πληρωμής της για την Ινδία. Ονομάζεται Tez, η υπηρεσία είναι το πρώτο βήμα της Google στις ψηφιακές πληρωμές στην Ασία.

Το Tez δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να συνδέουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους με την εφαρμογή και στη συνέχεια να χρησιμοποιούν τα τηλέφωνά τους για να κάνουν πληρωμές και μεταφορές σε πρόσωπα.

Η υποστήριξη για το UPI (Unified Payments Interface) που υποστηρίζεται από την κυβέρνηση σημαίνει ότι η υπηρεσία είναι συμβατή με πολλές μεγάλες τράπεζες. Προς το παρόν, η Tez ​​περιορίζεται στην Ινδία, αλλά φαίνεται ότι υπάρχουν σχέδια για περαιτέρω διάδοση.

Για τον οικιακό χρήστη, η Google περιγράφει το Tez ως έναν απλό τρόπο πληρωμής για τα καθημερινά πράγματα: “Στείλτε χρήματα στην οικογένειά σας ή σε φίλους, πληρώστε τον μπακάλη της γειτονιάς σας, κάντε όλες τις πληρωμές μεγάλες ή μικρές, απευθείας από τον τραπεζικό σας λογαριασμό με την Tez, τη νέα εφαρμογή ψηφιακών πληρωμών της Google για την Ινδία. ”

Υπάρχει ήδη υποστήριξη από διάφορους συνεργάτες μεγάλου ονόματος, όπως οι Dominos και Jet Airways. Η Google ενθαρρύνει επίσης τους εμπόρους να δημιουργήσουν ένα επιχειρηματικό κανάλι, ώστε να μπορούν εύκολα να δέχονται πληρωμές χρησιμοποιώντας το Tez.

Ενώ η υπηρεσία αυτή τη στιγμή ξεκινάει μόνο στην Ινδία, η Google έχει καταχωρίσει το όνομα ως εμπορικό σήμα στην Ινδονησία και τις Φιλιππίνες, επομένως είναι πολύ πιθανό να είναι οι επόμενες αγορές-στόχοι.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166