ΑρχικήΕφαρμογέςΗ Google κυκλοφόρησε το Files Go, μια εφαρμογή για γρήγορη διαχείριση...

Η Google κυκλοφόρησε το Files Go, μια εφαρμογή για γρήγορη διαχείριση αρχείων

Η Google κυκλοφόρησε το Files Go, μια εφαρμογή που έχει σχεδιαστεί για γρήγορη διαχείριση και κοινή χρήση αρχείων.

Η νέα εφαρμογή Files Go έχει σχεδιαστεί για να ελευθερώνει χώρο σε τηλέφωνα με χωρητικότητα αποθήκευσης μόλις 4GB. Η εφαρμογή παρέχει προτάσεις στους χρήστες σχετικά με αρχεία που πρέπει να διαγραφούν για να ελευθερωθεί χώρος. Αυτά θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν αχρησιμοποίητες εφαρμογές, μεγάλα ή βαριά αρχεία, διπλότυπα αρχεία ή βίντεο χαμηλής ανάλυσης που θα ανιχνεύονται και θα ειδοποιούν το χρήστη, ούτως ώστε να πράξει τα δέοντα.

Εκτός από τη διευκόλυνση της εκκαθάρισης του χώρου αποθήκευσης, η εφαρμογή Files Go διαθέτει επίσης έξυπνα φίλτρα που επιτρέπουν στους χρήστες να αναζητούν πιο γρήγορα ένα συγκεκριμένο αρχείο ή φάκελο.

Οι χρήστες μπορούν επίσης να δημιουργούν αντίγραφα ασφαλείας για επιλεγμένα αρχεία στο Google Drive ή σε οποιαδήποτε εφαρμογή αποθήκευσης στο σύννεφο που είναι τρίτου μέρους.

Πιο αξιοσημείωτο όμως είναι η δυνατότητα να μοιράζεστε αρχεία με άλλο άτομο χωρίς να χρησιμοποιείτε δεδομένα ,γλιτώνοντας έτσι περαιτέρω έξοδα, κάτι που μοιάζει αρκετά με το AirDrop ή το ShareIt της Apple.

Η κοινή χρήση αρχείων μέσω του Files Go θα έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί το Bluetooth απλά για να ανακαλύψει άτομα που βρίσκονται κοντά σας, δημιουργώντας ένα ασφαλές σημείο πρόσβασης WiFi μεταξύ δύο χρηστών, δηλαδή, στην πραγματικότητα όλη η δουλειά θα γίνεται μέσω του Wi-Fi για να μεταφέρετε αρχεία έως και 200 ​​φορές ταχύτερα απ ‘ό, τι μέσω Bluetooth. Ωστόσο, για να λειτουργήσει αυτό το χαρακτηριστικό, τόσο ο αποστολέας όσο και ο δέκτης θα χρειαστεί να έχουν εγκατεστημένη και να ανοίξουν την εφαρμογή Files Go.

Η νέα εφαρμογή Files Go είναι πλέον διαθέσιμη στο Google Play Store για τηλέφωνα που θα έχουν τουλάχιστον εγκατεστημένο το Android 5.0 Lollipop και άνω.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166