ΑρχικήΛογισμικάΗ Google ξεκινά την κυκλοφορία Android 8.1 Oreo σε συσκευές Nexus και...

Η Google ξεκινά την κυκλοφορία Android 8.1 Oreo σε συσκευές Nexus και Pixel

Η Google ξεκινά την κυκλοφορία Android 8.1 Oreo σε συσκευές Nexus και Pixel.

Την Δευτέρα (4 Δεκεμβρίου), η Google ανακοίνωσε την τελική έκδοση του Android 8.1 Oreo, μαζί με μια νέα εμπειρία του Android Oreo το Go edition για συσκευές entry-level devices.

Επιπλέον, η εταιρεία δημοσιοποίησε τον πιο πρόσφατο πηγαίο κώδικα της στο Android Open Source Project (AOSP) και ταυτόχρονα άρχισε να διαθέτει το Android 8.1 σε ορισμένες συσκευές, όπως το Pixel και το Nexus (Εάν δεν βλέπεις ακόμα την ενημέρωση , την επόμενη εβδομάδα θα είναι διαθέσιμο προς όλους). Ωστόσο αξίζει να αναφέρουμε πως η έκδοση Go edition του Android 8.1 θα έρθει στις συσκευές Android Oreo τους επόμενους μήνες.

Η Google ξεκίνησε την πρώτη προεπισκόπηση του Android 8.1 τον Οκτώβριο και τη δεύτερη προεπισκόπηση το Νοέμβριο. Η Google είχε αναφέρει πως σκόπευε να κυκλοφορήσει μια τελική δημόσια έκδοση το Δεκέμβριο, κάτι που συνέβη τελικά.

Σχετικά με το Pixel 2 και το Pixel 2 XL, η ενημερωμένη έκδοση Android 8.1 επιτρέπει στους προγραμματιστές να αξιοποιήσουν το Pixel Visual Core, τον πρώτο επεξεργαστή επεξεργασίας εικόνας ML που έχει σχεδιαστεί ειδικά από την Google. Αφού ενεργοποιηθεί, οι εφαρμογές που χρησιμοποιούν το API του Android Camera μπορούν να καταγράψουν λήψεις HDR + μέσω του Pixel Visual Core.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166