Το Google απέσυρε το YouTube από τις συσκευές της Amazon, και πάλι

Το Google απέσυρε το YouTube από τις συσκευές της Amazon, και πάλι

Το Google απέσυρε το YouTube από τις συσκευές της Amazon, και πάλι.

Μια σπάνια δημόσια διαμάχη εξελίχθηκε στον κλάδο της τεχνολογίας, η οποία κλιμακώθηκε την Τρίτη (5 Δεκεμβρίου), όταν η Google ανακοίνωσε ότι θα εμποδίσει την εφαρμογή ροής βίντεο του YouTube σε δύο συσκευές της Amazon.com Inc και μάλιστα την επέκρινε πολύ σκληρά.

Η συγκεκριμένη διαμάχη είναι μία από τις πολλές περιπτώσεις στην Silicon Valley, η οποία βάζει στη μέση των διασταυρούμενων πυρών τους πελάτες που δεν φταίνε σε τίποτα. Αξίζει να σημειωθεί πως η Amazon και η Google, είναι ανταγωνιστές σε πολλές κατηγορίες προϊόντων ή υπηρεσιών, οπότε κατά κάποιο τρόπο είναι εύλογη η διαμάχη μεταξύ τους, αφού ως γνωστόν όπου εμπλέκεται το χρήμα όλα τα άλλα έρχονται σε δεύτερη μοίρα.

Το μερίδιο της αγοράς αναλογικά σε χρήμα είναι αρκετά υψηλό: Πολλοί στον κλάδο της τεχνολογίας αναμένουν ότι η αλληλεπίδραση των συσκευών με φωνητικό βοηθό θα γίνει ευρέως διαδεδομένη και δεν είναι σαφές εάν η Amazon, η Google ή κάποια άλλη εταιρεία θα κυριαρχήσει στο χώρο. Η σουίτα συσκευών ελεγχόμενη από τον φωνητικό βοηθό της Amazon έχει ξεπεράσει μέχρι στιγμής την Google σε πωλήσεις, σύμφωνα με μελέτη της ερευνητικής εταιρείας eMarketer από τα τέλη του τρέχοντος έτους.

Σε μια δήλωση της, η Google ανέφερε: Η Amazon αρνείται να πουλήσει τα προϊόντα της Google, όπως το Chromecast και το Google Home, ούτε διαθέτει το Prime Video για τους χρήστες του Google Cast και μάλιστα τον περασμένο μήνα σταμάτησε να πωλεί οριστικά μερικά από τα τελευταία προϊόντα μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας